遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 阿嬌:以前很天真及傻 (明報)
  history9a     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 3274

精華 0
帖子 311
積分 398   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-3

阿嬌:以前很天真及傻 (明報)

阿嬌:以前很天真及傻 (明報) 02月 11日 星期一 04:25PM

自發生疑似藝人裸照風波後,受害人之一的鍾欣桐    首次露面,她承認,以前很天真及傻,對事件的社會影響感到抱歉。

廣 告

鍾欣桐首先在灣仔一間酒樓跟大約100名歌迷會面,隨後會見傳媒。她首先向在場人士祝賀新年快樂,指事件對她自己和身邊的人造成很大困擾和傷害。她承認以前是很天真和很傻,但她現已長大,她很感激公司、家人、朋友對她的眷顧和支持。她對今次這件淫照事件對於社會大眾造成影響感到抱歉,在未來的日子裏,她會繼續努力工作,和積極面對人生。她最後多謝傳媒的關心,以及感謝一批對她不離不棄的歌迷。

在她發表聲明時,站在其身後的大批歌迷不斷大呼「支持阿嬌    」。現場有大批記者採訪,情況一度混亂。

而英皇高層霍汶希在記者會前表示,英皇集團旗下所有藝人,不會就事件作出回應,以免事件繼續擴大,令有關人士受更深傷害。

http://www.youtube.com/v/BwJMzAzFRh8&rel=1

Attached is the video from youtube regarding 阿嬌 making the statement. However, my opinion, she has said NOTHING! From the beginning, the company insisted that those photos are fake, and now she is making a so-called statement, but has not told us whether those photos are real, even tho we all know it is real.

最後編輯: history9a : 2008-2-11 08:26 PM
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

I think it is not easy to come up with the pefect statement that can please the whole world.  They did make a stupid move by claiming that the photos were fake, like the Police Department claiming that they have arrested the "kira" (or the source of the photos).

What would you want 阿嬌 to say if you were the entertainment company?  

頂部

青出藍
性別 保密
UID 3274

精華 0
帖子 311
積分 398   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-3

回復 #2 mickeyGoUp 的帖子

Um... 勇敢地承認呢啲相喺真.

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

所以大家影左相,記得要小心處理呀!

頂部

小神     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 11831

精華 0
帖子 2634
積分 1386   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-9-12
來自 天堂
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2008-2-12 12:46 AM 發表
所以大家影左相,記得要小心處理呀!

最好係唔好影..
咁就唔洗煩要點樣處理la..

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

不認不認還需認
我對阿gill無咩反感,佢都係一個人
而佢d私人照比人公開左,一定唔開心啦
佢出黎做咩,講咩都唔重要啦,唔做都做左,唔睇都睇左
我最反感係佢經理人mani同佢公司d所謂高層
成日作d野出黎,當d觀眾係傻仔呃
咩叫"移花接木"呀?不如返去查下字典先啦
自己公司d高層做埋咁多唔見得光既野又唔見佢地去報警
d相一出,就大大聲話係"移花接木",仲要報警搞大件事
警察又話要拉人,搵國際刑警 (拍戲咩)
所有野都係阿gill公司害佢啦
早早出黎認話係自己,奇拿就唔會再出咁多咩黑白雷啦

頂部

青出藍
性別 保密
UID 3274

精華 0
帖子 311
積分 398   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-3

回復 #5 小神 的帖子

i think that it is okay to take these kind of photos or videos, they are part of our lives. but, I don't understand why he wants to keep these kind of files in his notebook hard-drive. If I were him, I would have all those files transfer to another portable hard-drive.

頂部

青出藍
性別 保密
UID 3274

精華 0
帖子 311
積分 398   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-3

回復 #6 ah_cho 的帖子

TOTALLY
ABSOLUTELY
AGREE!!!!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 history9a 於 2008-2-11 09:10 AM 發表
Um... 勇敢地承認呢啲相喺真.

其實,唔到佢話勇唔勇敢既。 做藝人既,尤其係呢 d 關口,講每一句野,都唔係自己可以話事。 佢其實今次 statement 都已經唔可以再否認,咁唔否認即係默認囉,咪當俾 d 位佢落台囉,係咪?  

頂部

小神     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 11831

精華 0
帖子 2634
積分 1386   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-9-12
來自 天堂
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 history9a 於 2008-2-12 07:55 AM 發表
i think that it is okay to take these kind of photos or videos, they are part of our lives. but, I don't understand why he wants to keep these kind of files in his notebook hard-drive. If I were him,  ...

其實放邊都一樣..
有機會比人放出黎..

頂部

快速美言