遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 分享前後 (分享區吹水站)
  原次郎     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

謝謝阿蛋版主的提議﹐讓我帶頭在這裡開設吹水站﹐希望可以與其餘多位不斷轉貼分享﹑及一班一直支持網上分享的會員們﹐在這裡閒談幾句﹐吹吹水。

我見大部份在分享區的會員都以英文回覆﹐看來在這裡我可以暫時放下手寫筆了!   

阿蛋版主﹐可否在這吹水主題使用lipscorner的chatroom功能呢?

頂部

御忍幻零     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 44612

精華 0
帖子 943
積分 497   詳情

閱讀權限 40
註冊 2008-1-25
來自 盤古聖地
狀態 離線

好多謝你成日分享呀@@
其實我都有成日down你既直接下載架~
全靠你我先可以唔用BT都睇到電視劇~
不過你應該唔知我係邊個 (你識人太多嘛~)
我曾經用fd既acc入黎成日下載野,
亦曾經pm多謝過你架~

但係我好想知,點解可以咁無私咁分享呢@@?

頂部

見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

Hi 御忍幻零 , thx for ur kind feedback and ur support arr!  (hope u dun mind me typing english, I am actually very slow when use pen.)

sorry that i dun remember ur pm, u said u used fd's acc?   what was it?

i am not the only person do sharing. not sure abt the others, but i did it becos the admins of lipscorner have helped me alot in the past, so now i promised to help them back.  and at the same time, other members get the benefit too, why not, right?  

頂部

御忍幻零     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 44612

精華 0
帖子 943
積分 497   詳情

閱讀權限 40
註冊 2008-1-25
來自 盤古聖地
狀態 離線

首先當然唔介意啦,加上我都覺得版主們都非常幫忙
acc唔話你聽啦
每個人都分享就可以令到一個論壇強大,唔知其他人點解會呢?
好想聽下佢地既意見~~

頂部

見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

i am inviting other "sharers" too.  hope u will hear from them la!

頂部

見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

these few weeks my uploads will be delayed.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

原: 當然可以用chatroom function啦!

係茶舍中英都無問題, 有時一個post 中英都有o架, 主要係睇各members reply邊樣方便咁o者!!

頂部

見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

thx! me using chatroom now la!

頂部

見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

hee.. i guess nobody cares abt my upload time

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 原次郎 於 2008-2-7 02:48 AM 發表
hee.. i guess nobody cares abt my upload time  

係呀, 因為一定等你架嘛 ~

頂部

快速美言