遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 1月29日為左問下數學而開o既吹水post
  Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 御忍幻零 於 2008-1-29 05:57 AM 發表

其實有時人既心情會影響到部車架~

你.....

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 御忍幻零 於 2008-1-29 05:58 AM 發表

終於知你sudying 啦
但你唔係番工既咩?

part time 工嘛.....本來係 full time job.....但 short short 地咁報 courses 黎讀....

頂部

御忍幻零     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 44612

精華 0
帖子 943
積分 497   詳情

閱讀權限 40
註冊 2008-1-25
來自 盤古聖地
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-1-29 04:56 AM 發表

以我所知9成都係大部份都係走去 BT 後唔再理其他!

姐係呢,整個d暫時會員既名銜,咁半年都冇發(e.g.10個)貼既,就洗左佢,但都繼續歡迎潛水客,只係咁可以減少多餘既data嘛

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

各位最常見既數字係4

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

阿蛋, 我地呢邊寒流呀, 仲有雪暴警告添, 凍到死...........
至於周身骨痛, 可能係風濕卦?
我同阿閃有咩可疑?我都好想知喎 ~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2008-1-28 22:15 發表
阿蛋, 我地呢邊寒流呀, 仲有雪暴警告添, 凍到死...........
至於周身骨痛, 可能係風濕卦?
我同阿閃有咩可疑?我都好想知喎 ~

妳邊有雪暴 ..... 乜咁反常呀!? 小心揸車啦.

妳有風濕? 咪玩啦, 妳有排先到o個個年紀, 斷估都係少運動o者!

至於有咩可疑就留返比妳地2個解釋啦, 我只係知道係咁妹妹前妹妹後, 妳出現前後呀閃實會出現, 但平時又唔多閃出黎喎!

莫非妳同佢 .............   係同一個人? (驚要上堂, 所以先講呢個答案! )

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-1-29 11:22 AM 發表

妳有風濕? 咪玩啦, 妳有排先到o個個年紀, 斷估都係少運動o者!

至於有咩可疑就留返比妳地2個解釋啦, 我只係知道係咁妹妹前妹妹後, 妳出現前後呀閃實會出現,  ...

唉~~~ 天氣 Edm 都差到極......阿蛋.....你咁講開又係喎......乜野關係呢.....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-1-29 11:22 AM 發表

至於有咩可疑就留返比妳地2個解釋啦, 我只係知道係咁妹妹前妹妹後, 妳出現前後呀閃實會出現,  ...

雪暴警告啫, 都未見到, 不過好凍咁囉......
係咩, 有d 咁嘅事?唔多覺喎, 咁佢依家都冇出現啦.
至於妹妹前妹妹後呢樣嘢, 幾好吖, 總好過姐姐前姐姐後咁叫老晒吖嘛, 佢係醒目又敬老啫 ~
好喇, 夠鐘去dinner 喇, 天寒地凍最好就係打邊爐啦, 正!
bye ~~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-1-29 11:42 AM 發表

唉~~~ 天氣 Edm 都差到極......阿蛋.....你咁講開又係喎......乜野關係呢....

係囉係囉, 我都想知呀 ~ 咩關係呢可!?
flora, 阿蛋係八卦公, 你咪學佢先得架, 變咗做八妹仔就唔好啦 ~

最後編輯: woodstock : 2008-1-29 12:00 PM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-1-28 22:42 發表
唉~~~ 天氣 Edm 都差到極......阿蛋.....你咁講開又係喎......乜野關係呢.....

JQ 就否認啦, 要等呀閃出現再問佢先得!

頂部

快速美言