遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [ON-Markham][Mccowan and Hwy 7 ~ Markville Mall對面][日本菜] 八太朗日本料理
  hunnybe     Rank: 3
青出藍
性別 女
UID 11888

精華 0
帖子 161
積分 256   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-9-13
來自 Toronto
狀態 離線

[ON-Markham][Mccowan and Hwy 7 ~ Markville Mall對面][日本菜] 八太朗日本料理

餐廳名稱 八太朗日本料理
菜式 日本菜
主要地區 ON-Markham
分區 Mccowan and Hwy 7 ~ Markville Mall對面

星期四去食完來...真係不堪一激....食到我想發皮器...超級爆難食...招呼差到不得了...真係好唔掂...
每位 $18.99 ....現在來說, 日本任食是偏向貴一點...平均也是 $16.99左右...

若然好食我都覺得無咩所謂...但係食到我胃疼真係唔掂啦...好多人排隊...我諗都唔係貪新鮮...試下好唔好食...

叫左過饅魚壽司...有"0黎" 味...真係眼火爆....算吧~仲有個什麼 <八太朗特別卷> 真係吹脹...真係當我地係狗咩....個卷外面用 kelloggs rice cripsy 痴著個卷...有相睇!!

早知一句到尾  *****一定無下次*****

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Rating:
1 review
頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

oooh then i will not go there ...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

原來o個度有間任食o架, 你唔講都無意!

真係咁差相信好快會唔見o羅!!

依家係toronto真係好難有間好食又抵的日本任食, 唔係無乜款就得個貴字!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

OMG....hunnybe....Thanks for telling us about this.  
I was thinking to give it a try with my wife next week...now...no need la.

Ar egg is right.  It is hard to find a good 日本任食 restaurant in Toronto.  I don't mind a little bit expensive, but at least I can eat good quality sushi / sashimi...

If you don't mind it is not 任食, I suggest you to try Gal's Sushi (I know there are many Gal's Sushi arount but I tried the one around Hwy7 & Warden Ave, the new HSBC building.  So I don't know other Gal's Sushi stores' quality).  Their sashimi is pretty fresh.  And they also have toro sushi!  I took pic last time with my cell phone...but no good quality.  Sorry.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部

okok     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 11231

精華 0
帖子 39
積分 134   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-9-5

我反而想唱反調﹐因為我覺得幾好食渦﹐仲去左四次添。
我都係有要求既人﹐尤其係食。

其實我之前講過﹐話好食既**多*鱗*多**係乜都無﹐所以要將要求降底。所以其實呢間已經唔錯。有些食到我朋友差0的入院﹗大多數都唔好食。所以稍有少少好些的﹐我已經把它當很好。

對將離開的一些人來說﹐<張就下啦>。

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

hunnybe:

最後回覆日期: 2008-1-6 01:08 AM
  編輯帖子
快速美言