遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: LIPSCorner X'mas Gift Exchange 2007 Follow up
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

新天藍上傳圖片教學:

1. 先把圖片用 photoshop 或 MS Paint 或 Paint Shop Pro 之類的軟件縮小,因為 File size 太大時可能會超越新天藍的上載上限

2. 按 回覆 按鍵 (不要用 快速回復主題) 發表您的回覆

3. 在 發表回復 頁內,表格的下方有 上傳附件 欄目。 只要 按 Browse 便可如一般 Email 網頁上傳 attachment 般 把圖片隨著回覆貼上。

4. 在提交前,如您點擊附件檔名旁的 "插入",更可隨意地把圖片放入您的文章中任何位置,而不必硬性地貼在文章尾部。

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2008-1-4 10:23 AM 發表

唔會寄失掛.........?  

唔緊要!  必要時我地會翻譯架喇!     我問您既原因,係想知我答您時需唔需要打英文咋嘛!  

我照 copy-n-paste 喎!  Post Office 有無話咩問題呢?   等我再問下收件人先 ...

唔係啊....咁大穫???? 咁姐係你俾既 address 有問題啦....

頂部

可澄     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
見習版主
性別 保密
UID 14

精華 0
帖子 736
積分 530   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-24

回復 #44 ryuhei 的帖子

i am not disappointed at all but........ i think i like i like your handwritings better than anything!!!!!!!!

頂部

ryuhei     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (問號人)
性別 保密
UID 3778

精華 0
帖子 882
積分 1666   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
來自 天堂與地獄之間
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 可澄 於 2008-1-4 12:38 發表
i am not disappointed at all but........ i think i like i like your handwritings better than anything!!!!!!!!

my hand writings................
簡直係難以至信ar!!!!!!!!!
我成世都俾人話寫字核突ga bor
竟然而家有人話like佢地
wooo~不柱我寫 / 練左廿年字ar~!!!!!

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2008-1-4 09:27 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
睇見樓上兩位咁客氣....我....我好羨慕啊~~~~~~

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2008-1-3 10:59 PM 發表

唔係啊....咁大穫???? 咁姐係你俾既 address 有問題啦....

我問過無問題喎!  不過唔知 JQ 有無寫錯野。

JQ,可唔可以影幅相 (打回頭郵包上地址) pm 等我幫您過下目?

QUOTE:
原帖由 ryuhei 於 2008-1-4 02:46 AM 發表
my hand writings................
簡直係難以至信ar!!!!!!!!!
我成世都俾人話寫字核突ga bor
竟然而家有人話like佢地
wooo~不柱我寫 / 練左廿年字ar~!!!!!

咁係唔係練左廿年字後既成果呢?    對上一次幾時有人話過您 d 字核突先?  十年前????  

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2008-1-4 08:27 AM 發表
睇見樓上兩位咁客氣....我....我好羨慕啊~~~~~~

咁您快 d 提筆寫幾隻大字俾我地欣賞下啦!!!

頂部

burnthome     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 10859

精華 0
帖子 41
積分 185   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-9-2

The Gift that I received

Hi All,

Below is the picture of the gift that received....

that is the 2008 Calendar.

Can I know who sending the gift???

I found that in the forum itself cannot allow us to upload the files...

Thank you.

最後編輯: burnthome : 2008-1-5 12:20 AM
頂部

原次郎     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
見習版主
性別 保密
UID 559

精華 0
帖子 1384
積分 861   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-8

你們好! 不好意思,那麼遲才回覆!  Sorry米奇!!  

我這兩星期放假去了探爸爸媽媽,至今仍未返回香港,所以不知道禮物到了沒有! 一有消息會立即回覆的!

Edmund,您喜歡我的禮物便好了!  可把他放在monitor旁陪著你上網呢!

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2008-1-4 11:25 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 原次郎 於 2008-1-4 11:13 PM 發表
你們好! 不好意思,那麼遲才回覆!  Sorry米奇!!  

我這兩星期放假去了探爸爸媽媽,至今仍未返回香港,所以不知道禮物到了沒有! 一有消息會立即回覆的!

Edmund,您喜歡我的禮物便好了!  可把他放在monitor旁陪著你上 ...

哇哈哈,原來你就係Erin Hui啊?
我會將佢放在床邊~

最後編輯: Edmund : 2008-1-4 11:27 PM

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

我未收到呀......

頂部