遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: LIPSCorner X'mas Gift Exchange 2007 Follow up
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

LIPSCorner X'mas Gift Exchange 2007 Follow up

Ho~Ho~Ho~~~~
聖誕及新年快樂!!
Merry Christmas & Happy New Year!!

各位有參加新天藍係聖誕節前所搞o既「網友交換禮物」活動的話, 相信大家都可能已經收到您o既禮物!

記唔記得我地講過會有幾個大獎呢?  

講得出做得到大獎
  最受網友歡迎禮物大獎
  最正聖誕老人語句大獎
  新天藍聖誕老人大獎

我地可以投票選出得獎禮物呢!  但在進行投票之前, 先要麻煩大家將收到o既禮物, 係呢度同其他人分享一下, 等大家都可以一齊分享呢份喜樂!  如果可以貼圖當然最好, 如果無法影相貼圖, 請盡量用文字描述您收到o既禮物。  記得寫埋您收到o既聖誕老人語句喎!

未收到禮物的朋友, 唔緊要!  我o地會等埋您o既!  入o黎吹下水先啦!  

==============================================

Hello everybody, hope you had a great Christmas this year.  If you have joined the LIPSCorner X'mas Gift Exchange, you must remember that we promised to give out some prizes!  

Promise Keeper
  Most Popular Gift
  Most  Popular "Santa Claus Slogan"
  LIPSCorner Santa Claus

In order for members to vote for the winners, we will need your help!  If you have already received the gift, please reply to this thread and share the joyful scene with us.  It will even be better if you can post the photo of the gift you received!!  But if you are not able to take pictures of the gift, please try your best and describe the gift.  

For those of you who have not received the gift yet, don't worry!  Just come in and chat with us!  We won't start the voting until you received your gift.

最後編輯: ultraegg : 2007-12-29 02:40 PM
頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-12-29 09:08 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
我24號就已經收到Erin Hui既禮物啦~
個禮物就係一個14cm高既可愛Hello Kitty公仔啦~
so kawaii~
我好鍾意啊....thx....Erin Hui~

係咪好得意呢?

聖誕老人語句: 我曾在想,聖誕老人會否也是一個浪漫的人呢?

最後編輯: Edmund : 2007-12-30 05:16 PM

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我仲未收到啊...............繼續等吓先...........

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我到星期五為止仍未收到,但呢兩日未開郵箱,所以未知。 聽日一起身會去 check 下!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

我 24 號個日都收左喇~~~~係隻杯黎....都好 cutie 架.....仲有 D 糖.....sweetie sweetie....

佢句語句好長架喎....唔打得唔得????

張圖後補啊....

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

我寄左第二次,郵局退左兩次回頭.....我2號轉去大陸寄。澳門郵政真係雞雞野呀......

頂部

wcsuisui     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 11564

精華 0
帖子 28
積分 105   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-9-9

不知道我送的禮物對方收到沒 好緊張阿 (扭)

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-12-31 09:39 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-12-31 01:52 PM 發表
我 24 號個日都收左喇~~~~係隻杯黎....都好 cutie 架.....仲有 D 糖.....sweetie sweetie....

佢句語句好長架喎....唔打得唔得????

張圖後補啊....

咦....隻cutie杯同d糖果係邊個送俾你啊?

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-12-31 08:42 PM 發表
我寄左第二次,郵局退左兩次回頭.....我2號轉去大陸寄。澳門郵政真係雞雞野呀......

你寄去邊ar?~~~~~~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我2號o個日收到要到郵局拎, 27號o個日去到話唔見o左!! 原因係多package 唔知收o左去邊喎, 搞到o尋日先收到! 唉 .... 班外國人的辨事效率真係無得頂呀!

[attach]29805[/attach]
[attach]29806[/attach]

聖誕老人語句: Never say never, Santa Claus is love and love is real. Warmest loves are reaching your home.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最後編輯: ultraegg : 2008-1-1 01:01 AM
頂部

快速美言