遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月26曰(星期三) Boxing Day 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-12-25 17:06 發表
無啦啦落大雪!都話咪成日講咩白色聖誕架啦.
依家先兩點, 咁落法分分鐘一陣出唔到車呀!今日實冇人灑鹽啦, 死梗!

妳架小Q 無有怕啦!!

唉 .... 我作病咁呀!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-12-26 06:08 AM 發表

妳架小Q 無有怕啦!!

唉 .... 我作病咁呀!

但係條路個condition 咁樣, 我都驚同小Q一齊要滑雪呀!

又作病!? 莫非你XX身子弱?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-12-25 17:11 發表
但係條路個condition 咁樣, 我都驚同小Q一齊要滑雪呀!
又作病!? 莫非你XX身子弱?

我都想係呀, 但 xx 只係政府呢, 交稅都交窮我啦, 依家又話無錢要cut service, 但轉頭加20%人工比自己!

小Q 有無擜雪軑呀? 有就唔驚啦!!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-12-26 06:15 AM 發表

我都想係呀, 但 xx 只係政府呢, 交稅都交窮我啦, 依家又話無錢要cut service, 但轉頭加20%人工比自己!

小Q 有無擜雪軑呀? 有就唔驚啦!!

收入與交稅成正比嘅, 你咁樣咪即係.................

一早換咗喇, 但係未試過咁大雪揸佢吖嘛......呢d 時候就會諗起以前架戰車!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-12-25 17:18 發表
收入與交稅成正比嘅, 你咁樣咪即係.................
一早換咗喇, 但係未試過咁大雪揸佢吖嘛......呢d 時候就會諗起以前架戰車!

我咪係o個班賬面好睇, 但交晒稅, mortgage, bills 後就咩都無o既人o羅!

好似我老細o個班就真係唔同啦, 交晒所有疇都仲有大把 .....

妳以前架戰車 .... 都唔同class, 小Q 好好多, 不過就真係無小Q 咁驚, LANDROVER 可以粗用!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

好啦, 我都差唔多又要出去啦! FAMILY PARTY ........

聽日又要出去"血拼".........   諗起都有少少擔心 ....

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

今朝返工前出門口見到隔離屋去完韓國返黎,送左兩隻好搞野ge組合CD比我呀.....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-12-26 06:25 AM 發表
好啦, 我都差唔多又要出去啦! FAMILY PARTY ........

聽日又要出去"血拼".........  諗起都有少少擔心 ....  

年年都係咁啦, 邊有咁多嘢買吖, 我聽日淨係會去future shop, best buy 同Xcargo 度行吓咁囉,
不過相信都會好多人........

好啦, 要出發喇, 依家出面落雪雨, 好過晏晝時少少咁啦, 相信小Q 都ok 嘅.
你講中我嘅心態啦, 以前架戰車好硬淨架嘛, 感覺上係上山下海都冇問題.
但你知我小Q 身嬌肉貴, 最好就唔好遇到d 咁嘅環境啦. 佢頂得住有餘但我會肉痛嘛 ~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-12-26 09:00 AM 發表
今朝返工前出門口見到隔離屋去完韓國返黎,送左兩隻好搞野ge組合CD比我呀.....

今日要返工?政府工唔係放埋今日咩?

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

臨走前賣吓廣告, 我兼多咗一個版, 所以開咗個game, 大家有興趣就去玩吓啦!

頂部

快速美言