遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月26曰(星期三) Boxing Day 嘅吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

12月26曰(星期三) Boxing Day 嘅吹水post

今日我地呢邊先係正日X'mas 呀, 今晚要去阿妹屋企party, 一陣就約咗朋友去飲茶 ~
睇怕今日d 人都會湧晒去richmond 喇, 因為d 鬼佬mall 全部都唔開. 等陣都係飲完茶就即閃穩陣d ~

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

嘩!我而家暫時只有二十四份聖誕禮物,我估計仲有八至十份未到手,我等多兩日先Box啲禮物。

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

merry christmas to ... u all ~

wish u guys all the best ...   

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我今年全部派gift certificate, 唔洗响度嘥時間shopping ~

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

shopping???, 上網買咪得囉!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-12-26 01:28 AM 發表
我今年全部派gift certificate, 唔洗响度嘥時間shopping ~

haha ...  good idea ~~    i bought gift certificate for my cousins too     lazy to think what to buy

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-12-26 02:27 AM 發表

haha ...  good idea ~~    i bought gift certificate for my cousins too     lazy to think what to buy

係呀, 我派咗兩年啦, 真係慳返好多時間架!我d aunties 最鐘意我送T&T d G.C. 喇, 好受歡迎呀, 真係佢地開心我又happy 囉 ~

差唔多出門口去飲茶喇, 閃 ~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我無禮物o既? 我都有買比人, 但無乜人回禮 .....  so far 都係得3份咋! 下年都係唔再送啦!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

無啦啦落大雪!都話咪成日講咩白色聖誕架啦.
依家先兩點, 咁落法分分鐘一陣出唔到車呀!今日實冇人灑鹽啦, 死梗!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-12-26 06:03 AM 發表

我無禮物o既? 我都有買比人, 但無乜人回禮 .....  so far 都係得3份咋! 下年都係唔再送啦!

無出街咩?我今年都收到好多禮物呀 ~

頂部

快速美言