遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月24日 (星期一) Christmas Eve o既吹水post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-12-23 07:52 PM 發表

你係咪 on special o個陣買 ka ?

佢成日都on sale
但係我無留意佢減邊樣呀

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-12-23 07:51 PM 發表

係呀      唔好傻啦    零下十幾度嘛     

我下個月都搬 ...    搬遠 jor 唔會行路 lar

點解無端端又要搬呀?

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-12-24 10:53 AM 發表

點解無端端又要搬呀?

parking 係問題 lar ...   大少爺過o黎都冇 parking 位 ...    好唔方便 ....  兩個月前 owner 話最好洗完衫唔好用乾衣機...   電費貴 wor ...           好嬲唔滿意咪想搬 lor ...

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-12-23 07:58 PM 發表

parking 係問題 lar ...   大少爺過o黎都冇 parking 位 ...    好唔方便 ....  兩個月前 owner 話最好洗完衫唔好用乾衣機...   電費貴 wor ...           好嬲唔滿意咪想搬 lor ... ...

嘩,唔比人用dryer?傻架?
咁你搬去邊呀?都係同人share?

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-12-24 11:01 AM 發表

嘩,唔比人用dryer?傻架?
咁你搬去邊呀?都係同人share?

搵到間 master bedroom ...   貴百幾蚊啫 ....  affordable ...   又有 parking space    我同佢都好滿意 ...  又唔駛同人 share washroom  ~~~~

有乜可能唔比人洗完衫用乾衣機 ...   掛到成間房都係o野 ...   好肉酸 ka ma ~~

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-12-23 08:06 PM 發表

搵到間 master bedroom ...   貴百幾蚊啫 ....  affordable ...   又有 parking space    我同佢都好滿意 ...  又唔駛同人 share washroom  ~~~~

有乜可能唔比人洗完衫用乾衣機 ...   掛到成間房都係o野 ...   好 ...

但係你出入都要見到同屋既人?

人頭豬岩岩黎租0個個basement都係啦
比d hangers佢,攪都d衫黃晒,因為d hangers係生鏽架

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-12-24 11:08 AM 發表

但係你出入都要見到同屋既人?

人頭豬岩岩黎租0個個basement都係啦
比d hangers佢,攪都d衫黃晒,因為d hangers係生鏽架

係呀  ...   一個人租 apartment 太貴 lar ~

ng hai ar fa ...   生鏽衣袈 ???     

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-12-23 08:10 PM 發表

係呀  ...   一個人租 apartment 太貴 lar ~

ng hai ar fa ...   生鏽衣袈 ???     

2個人share apartment就ok

係呀,真係笑死我啦
佢d under近腰位黃黃一"達"
我咪覺得奇怪啦,條條都係咁
我問佢,佢先發覺,哈哈

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

都搵唔到人 share  ~~

你話你人頭豬住 basement ...   幾多年前呀 ?   

而家要搵生鏽衣袈有難度 ka ~    珍藏      

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-12-23 08:16 PM 發表
都搵唔到人 share  ~~

你話你人頭豬住 basement ...   幾多年前呀 ?   

而家要搵生鏽衣袈有難度 ka ~    珍藏      

成6,7年前啦
而家0個d多數係膠既

頂部

快速美言