遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 12月20日(星期四) 今日呀 sir 請食飯嘅吹水post
  Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

trauma center 你係講緊 new blood 定 2nd opinion??? 好唔好玩架???

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2007-12-19 16:06 發表
WOW!  蛋兄....唔好嚇我la...係19號ar.

我無買佢的飛o麻, 通常係thursday 係acc, 所以我咪咁覺得o羅

最後編輯: ultraegg : 2007-12-20 05:27 AM
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-12-19 16:16 發表
trauma center 你係講緊 new blood 定 2nd opinion??? 好唔好玩架???

2nd opinion 咋, new blood 出o左無耐, 未買呀!

trauma center 我幾鐘意玩, 因為好緊張

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-12-20 05:19 AM 發表

2nd opinion 咋, new blood 出o左無耐, 未買呀!

trauma center 我幾鐘意玩, 因為好緊張

係....搞到我心思思想買.....你話我應該買 2nd hand 定 1st hand????

咁 mario party 呢???

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-12-19 16:22 發表
係....搞到我心思思想買.....你話我應該買 2nd hand 定 1st hand????
咁 mario party 呢???

我就一定買全新, 因為個人問題唔意2手! 但接受到又我覺得2手無問題, EB的2手信得過.
如果耐唔耐先玩一次, 咁買2手啦, 平一半咁上下.

mario party 要過好多關先開得晒mini games, 而且要大班人先好玩

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-12-20 05:26 AM 發表

我就一定買全新, 因為個人問題唔意2手! 但接受到又我覺得2手無問題, EB的2手信得過.
如果耐唔耐先玩一次, 咁買2手啦, 平一半咁上下.

mario party 要過好多關先開得晒mini games, 而且要大班人先好玩 ...

咁呀係....party 嘛.....

我都信得過 EB.....so 我稔住 tmr check price....

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-12-20 05:09 AM 發表

因為佢只係toronto演出o羅!!

wii game ...... 通常玩wii sport的fitness, wario, mario party, cooking mama, Wario, trauma center & rayman raving rabbids, 依家等緊wii fit

咁多game既你

我得個 wii sport

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

我唔想買 D stupid game ....so 問緊邊 D 好玩.....Olympic 我覺得都 ok 好玩.....我都想買 wii fit.....但 mario party 係玩咩???? read description 完全唔明

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 小美 於 2007-12-19 16:36 發表
咁多game既你
我得個 wii sport

係呀, 唔覺唔覺買o左咁多隻喎!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-12-19 16:38 發表
我唔想買 D stupid game ....so 問緊邊 D 好玩.....Olympic 我覺得都 ok 好玩.....我都想買 wii fit.....但 mario party 係玩咩???? read description 完全唔明

olympic 仲諗緊, 但聽講遲下可以由 wii channel download, 所以心大心細! 而且任記話會係08年奧運前後出多70隻games 用wii fit 版玩, 所以好期待 wii fit 就真!

party 類似大富翁, 不過係立體, 每次做到要求或分數, 就可以開多一個mini games, 原理同wario一樣, 玩得越多就越多mini games

頂部

快速美言