遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [ON-Scarborough][蒙古菜] 中華牛羊館
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2007-12-6 08:23 發表
好ar!!!
下次有機會的話, 請約埋我ar.  Thanks
去茶舍傾偈???  茶舍o向Toronto?  可以話地點給我知o馬?

Hee...我覺得這裡好有人情味. 你發帖, 至少有人會覆你 (有反應!) 和其他的 sites / forums 不同.在這裡向 ...

唔好意思, 我無講好清楚.

米奇都有介紹, 茶舍係天藍其中一版, 有時間就入去玩o下, 傾o下啦!

http://www.lipscorner.net/forumdisplay.php?fid=16

米奇: 你有大把假咪自己一個上黎o羅, 最多我唔話比 minnie 知你去過邊咪得o羅!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

回復 #10 mickeyGoUp 的帖子

交換email address 好ar!!! 我既 email 係benedictling@gmail.com
對! 有志同道合既朋友﹐當然要約埋出黎啦! 要講食o野喎.  一定出黎啦!

原來係天藍茶舍版區...hahaha.  Ok, 得閒我會入去吹下水.  MickeyGoUp, 你介不介意話我聽你現在身在何方?  你好像住得好遠

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

回復 #11 ultraegg 的帖子

Hi ultraegg.  我既 email 係 benedictling@gmail.com , 希望可以保持聯絡

OK! Ok, 得閒我會入"天藍茶舍"吹下水.
ultraegg, 你介不介意話我聽你現在身在何方? 聽你聲氣...你好像住在Toronto.  Am i right?  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 benedictling 於 2007-12-6 10:44 發表
Hi ultraegg.  我既 email 係 benedictling@gmail.com , 希望可以保持聯絡

OK! Ok, 得閒我會入"天藍茶舍"吹下水.
ultraegg, 你介不介意話我聽你現在身在何方? 聽你聲氣...你好像住在Toronto.  Am i rig ...

叫我呀蛋得啦, 佢地都係咁叫我o既!
無錯, 我係toronto, 而米奇就係美國的maryland, 算係近所以佢間唔中會上黎搵食!!

我0既聯絡一click就知啦!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最後編輯: ultraegg : 2007-12-6 11:56 PM
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-12-6 09:55 AM 發表

米奇: 你有大把假咪自己一個上黎o羅, 最多我唔話比 minnie ...

雖然有 d 離題﹐但都要回一回您!!  要我自己上去﹐ d 節目一定要真係 好唔話得俾minnie 知 先得架喎!!!

ben, 係呀﹐我响美國 maryland 呀﹐  叫做可以渣車上到 tor﹐所以先年中有幾餐好野食下﹐吊住條老命!  哈哈哈哈!!!

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-12-6 11:34 AM 發表

雖然有 d 離題﹐但都要回一回您!!  要我自己上去﹐ d 節目一定要真係 好唔話得俾minnie 知 先得架喎!!!

ben, 係呀﹐我响美國 maryland 呀﹐  叫做可以渣車上到 tor﹐所以先年中有幾餐好野食下﹐吊住條老命!  哈哈哈哈!!! ...

Oh!  美國 Maryland!
o華! 講到好像無得食....
好!!!!等你黎Toronto 時, 我同呀蛋兩公婆同你一齊食o野!  之後o的節目, 之後先算la.  

頂部

快速美言