遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月24日(星期六) 天寒地凍o既吹水post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-23 07:10 PM 發表

嘈嘈: 妳呢句 -> "但係我發覺我都越黎越著得少衫", 令人想入非非 ....

我實知妳一定話我衰o者!!

係咪慣o左所以唔駛著咁多?

我去行性感路線,哈哈 講笑

唔想做做成隻粽麻。。。

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-11-23 07:15 PM 發表
但 ah cho 你唔覺得 D 風勁左咩???

係呀,成個風之谷咁。。。。
我返學唔駛行好遠,都好d

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-23 07:23 PM 發表
都話阿蛋鐘意用呢隻公仔 架啦, 真係勁樣衰.........

咁我尋日先入完廠, 係咪應該避開吓好d 呢?你d 病毒咁勁!

晨早都發覺,可能米奇整黎專for佢

頂部

Kuf316 (三一六)     Rank: 1
新天藍會員 (大懶蟲)
性別 保密
UID 1433

精華 3
帖子 3474
積分 1298   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-20

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-23 06:29 PM 發表
kuf, 我都同你一樣唔鐘意著到成舊咁架, 所以會加條頸巾, 一條頸巾真係等於成件冷衫咁有用架, 所以買多幾條嚟傍下身, 好過買衫!

我都有帶頸巾咖...
真係好好...但就都係凍
其實我覺得帶帽仲好...仲暖...但d帽又唔知去晒邊 O_o" 需要時玩失蹤
不過係啦...老左啦...以前短衫短褲都no problem...但E +唔挨得啦...好易凍

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kuf316 於 2007-11-23 08:11 PM 發表

我都有帶頸巾咖...
其實我覺得帶帽仲好...仲暖...但d帽又唔知去晒邊 O_o" 需要時玩失蹤
不過係啦...老左啦...以前短衫短褲都no problem...但E +唔挨得啦...好易凍 ...

kurf,你唔係0係vancouver咩?
vancouver邊有咁凍呀?
我今日都係一件短袖tee+短絨褸咋

你係唔係財多,所以身子弱呀?
比d我幫你洗左佢,就會好d啦

頂部

Kuf316 (三一六)     Rank: 1
新天藍會員 (大懶蟲)
性別 保密
UID 1433

精華 3
帖子 3474
積分 1298   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-7-20

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-11-23 07:16 PM 發表

kurf,你唔係0係vancouver咩?
vancouver邊有咁凍呀?
我今日都係一件短袖tee+短絨褸咋

你係唔係財多,所以身子弱呀?
比d我幫你洗左佢,就會好d啦 ...

係係Vancouver啊...但唔知點解咁凍
E+都得個一兩度喳~
我都好想財多身子弱
如果我財多我可以飛去熱帶地區過東
如果唔得...起碼都可以開大d個heat..唔怕電費貴

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-11-23 21:15 發表
哇~~~ 原來隻蛋係.....

係一隻好正常o既蛋o羅!!

QUOTE:
原帖由 Kuf316 於 2007-11-23 21:20 發表
只係自己唔係咁鐘意著d咁脹既褸...屋企個d好厚同太大件
e+諗住買件岩身d既
如果唔係真係會凍死

咁又係呀, 以前我都有件好厚o既, o個時真係好少著!!

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kuf316 於 2007-11-23 08:22 PM 發表

係係Vancouver啊...但唔知點解咁凍
E+都得個一兩度喳~
我都好想財多身子弱
如果我財多我可以飛去熱帶地區過東
如果唔得...起碼都可以開大d個heat..唔怕電費貴 ...

哈哈,返香港過凍啦
而家d air tix咁平
我地而家都係。。。睇下先。。。1 度
不過feel like 一定唔只,below 5 啦

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-23 21:23 發表
都話阿蛋鐘意用呢隻公仔 架啦, 真係勁樣衰.........
咁我尋日先入完廠, 係咪應該避開吓好d 呢?你d 病毒咁勁!

咩喎 .... 都係間唔中用o下, 唔駛話我樣衰o者 ....
喂喂 ... 家o下講到我真係病毒咁o架 .....   我無將自己都上埋網, 點會傳染人喎 ....

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-23 21:29 發表
kuf, 我都同你一樣唔鐘意著到成舊咁架, 所以會加條頸巾, 一條頸巾真係等於成件冷衫咁有用架, 所以買多幾條嚟傍下身, 好過買衫!

係呀, 以前都唔覺, 依家坐subway返工, 有條頸巾真係暖好多!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 Kuf316 於 2007-11-24 11:11 AM 發表

我都有帶頸巾咖...
不過係啦...老左啦...以前短衫短褲都no problem...但E +唔挨得啦...好易凍 ...

我都知戴帽暖, 但係戴得耐d 頭髮扁晒好難睇嘛, 所次我好少戴帽嘅 ~

嘈嘈, Vancouver 真係好凍呀, 我平時响屋企都唔會覺好凍, 個heat 一般都係响17,8 度左右,
但呢幾日我開到20 都仲覺凍, 而且成日聽見佢响度run, 咁即係間屋keep 唔到暖啦, 即係外面超凍囉.

頂部

快速美言