遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月20日(星期二) 未好晒o既吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

11月20日(星期二) 未好晒o既吹水post

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-19 11:56 發表
早呀 ~ 阿蛋今日見點呀?好返未呀?

未好晒o架, 著埋外套都覺少少凍 ...... 但今朝都要死返公司, 因為比人call 爆機 ....
返到公司呆o左, 因為mail box 爆埋, 只係catch up email都無o左大半朝, 然後又n咁多樣要follow up, 真係死好過病 .... 早知同公司拎 STD 可能好過少少!! 又唔明我老細乜鬼都等我返先做, 好多request 都唔需要簽名o架啦, 咪直拉approve咪得o羅, 係都要經我手 ..... 都知佢要同高高層"玩", 但都可以負責我無返工o個2日的野o架 ....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

咁慘情, 祝你好運 ~

我近排bad mood, 所以攞咗幾日假, 今朝返嚟交低d 嘢, 尋晚成晚冇訓, 依家個胃"乸"埋一舊...... 都要快快手搞掂d 嘢閃喇 ~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

妳心情唔好因為比朋友仔煩o左一晚??

妳EQ唔似咁低喎? 有無其他事煩到妳呀? 妳朋友仔係咪第1次拍拖呀?
妳個胃"乸"埋一舊, 係咪煲劇唔食野呀?

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

比人煩一晚 (都唔止喇後來, 唉!)係其中一個原因, 之前咪話比個friend 惡意擺咗上枱嘅, 最近陸逐聽到好多以前唔知嘅嘢, 所以...... 呢個係主因!加埋部電腦又神神地, 公司又煩, 套太王d 劇情又崩潰....諸如此類啦, 最後咪越嚟越bad mood 囉.......

至於個胃"乸"埋一舊係老毛病, 我一bad mood + 唔夠訓就係咁架喇, 咁都可能加埋呢排冇咩胃口又唔定時食嘢呱

最後編輯: woodstock : 2007-11-20 02:57 AM

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

原來係咁, 但"惡意擺上枱"事件都唔係妳控制內的事, 我會笑笑就算, 識得妳朋友都知真定假, 無謂搵氣黎受!

電腦方面有無咩可以幫到妳? 隨時搵我啦!

至於其他事就愛莫能助啦 ....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

咁我都知識得我嘅朋友都知真定假, 但都有部份人信咗佢好耐, 以為我係d 咁嘅人吖嘛, 最唔開心其實係覺得比一個好信任嘅人呃咗囉, 唉...... 呢d 嘢唔係你講咁輕鬆, 你估删水喉咩, 一删就可以删晒, 我係普通人嚟之嘛!

多謝你先, 經已向咗米奇求救, 如果唔掂先再麻煩你啦 ~

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Hi Hi....everyone.......

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

flora 好呀!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

已經30 幾個鐘冇訓, 胃又痛頭又痛, 偏偏就係唔眼訓, 點算呀!救命!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-20 08:55 AM 發表
已經30 幾個鐘冇訓, 胃又痛頭又痛, 偏偏就係唔眼訓, 點算呀!救命!

did you eat something? or pill????

頂部

快速美言