遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月17日(星期六) 厲鬼纏身嘅吹水 post
  Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-17 08:41 AM 發表

係就好喇, 日、韓劇對於我嚟講同天使無咩分別, 我唔介意比佢地日日嚟纏住架 ~

其實都好難為你地估嘅, 其實係我一個friend, 點解話佢係厲鬼呢?
咁若然你地有興趣, 可以再估多陣, 我夜少少開估兼講吓我尋日有幾 ...

無人陪你個 fren, 所以纏住你????

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-16 05:46 PM 發表

我都估到你會用响呢條數度架喇, 咁咪正囉, 差唔多半價就搞掂咯.

我都放工喇, 今日死人都要避開隻厲鬼架喇, 比佢捉到肯定成個weekend 比埋佢都得喇, 要快d 閃 ~~ ...

係唔係你上次幫佢整屋個frd呀?

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

哈哈, flora 同嘈嘈都好落力咁估, 多謝捧場 ~

開估啦, 呢個世界上有幾類人我係好驚嘅, 因為佢地煩!尋日我有個friend 失戀, 走咗嚟我屋企又生又死玩咗我成晚, 搞到我d 貓都驚咗佢, 走晒落TV room 度訓, 唉!

最驚就係呢d 戀愛大過天嘅人, 一失戀真係會煩到d friend 死為止. 本來我同呢類人唔多夾, 但呢個friend 係我一到Canada 就識得嘅同學仔嚟, 我地亦係一齊讀U 嘅同學. 佢做嘢(工作上)係好叻嗰d 人, 但一拍拖就會變咗第二個人咁, 係好千依百順嗰隻...... 但都好奇怪, 偏偏呢類恨嫁恨到出晒面嘅人就係會嫁唔去嘅......

尋日佢又失戀, 放咗佢入屋我都知大鑊架喇...... 真係煩足我成晚呀!今日若然佢再嚟, 我驚我會失手殺咗佢囉 ~ 丟晒我地d 女人架啦, 所謂"仔去仔還在"吖嘛, 一街都係男人, 真係唔明有咩咁大件事!
我最怕人蠢同煩, 偏偏失戀嘅女人(仲要係要生要死呢種)就係人版, 真係死得!我招呼咗佢一晚已經係極限, 所以我家陣電話都熄埋, 屋企都唔開咁多燈, 扮人間蒸發嚟避咗佢囉........

你地係咪覺得我好衰呢?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

哈哈!! JQ 您下次有 d 咁既朋友,記得介紹佢去傾心緣!!   果度自然會有人招呼佢!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

JQ,你陪得佢一日,都唔陪得佢一世啦
不如你快快介紹過個男仔過佢算啦
送走佢比第二個

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

係啦...學 ah_cho 話齋.....送走佢比第二個

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-11-17 12:43 PM 發表
JQ,你陪得佢一日,都唔陪得佢一世啦
不如你快快介紹過個男仔過佢算啦
送走佢比第二個

一世?真係講笑揾第二樣!陪一晚我都差d 癲啦....... 介紹男仔過佢咪即係仲煩, 到時好又嚟煩吓我, 唔好又走嚟煩吓我, 我驚我到時真係會失手殺咗佢喎!自古都話啦: 唔做宗, 唔做保, 唔做媒人三代好!真係至理名言呀!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-11-17 11:38 AM 發表
哈哈!! JQ 您下次有 d 咁既朋友,記得介紹佢去傾心緣!!   果度自然會有人招呼佢!

米奇, 呢個女人喊苦喊忽, 要揾人"傾訴"嗰隻, 邊度咁好耐性同你打篇嘢出嚟吖..... 佢都好似又係唔曉中文打字添喎....... 嘥氣啦!

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-11-17 03:45 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
3:45pm.....天空漆黑一片....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

1:00am.....天空也是漆黑一片....

頂部

快速美言