遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月17日(星期六) 厲鬼纏身嘅吹水 post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

11月17日(星期六) 厲鬼纏身嘅吹水 post

如題!比大家估吓到底隻厲鬼係乜水, 但答中係冇獎嘅 ~

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-16 11:55 PM 發表
10:53am

病到死o左 .......

我老細今朝見我又無返, 終於email我話有9萬幾樣等緊我 ..... 我擔心星期一返到去實死無生, 但唔明佢點解一定要等我?

都話你尋日唔休息响屋企做家務唔啱啦, 下次唔好喇. 今日記得要淨係食同訓, 知冇?
星期一d 嘢咪星期一先算囉, 諗嚟都冇用, 更加唔好測度老細嘅心理, 因為實估佢唔到嘅,
咁易估中, 你同我都做咗老細啦, 仲洗响度捱咩 ~

我尋日因為比厲鬼纏身, 搞到冇好日子過, 今日放工後都未知會點...... 唉....... 可憐的我!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咁猛?  等我幫您搵個師夫睇睇?  

隻鬼係唔係響您公司惹返黎架呢?

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-11-17 03:14 AM 發表
咁猛?  等我幫您搵個師夫睇睇?  

隻鬼係唔係響您公司惹返黎架呢?

唔係, 再估吓 ~ (公司d 人見到我同見鬼差唔多, 點會夠胆嚟纏我吖)

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

JQ, 你個妹呀?

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

我琴日學校個popsicle stick bridge contest我贏左呀
$350袋袋平安
條bridge可以hold 100kg

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-11-17 05:31 AM 發表
JQ, 你個妹呀?

我琴日學校個popsicle stick bridge contest我贏左呀
$350袋袋平安
條bridge可以hold 100kg

嘻嘻 ~ 你個答案都幾好, 但我阿妹極其量係冤鬼啫, 未到厲鬼嘅程度, 所以你都係估錯 ~~

恭喜你呀!咁叻女 ~ 諗住點用呢筆獎金呢?

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

下??? D 厲鬼唔係 D 劇啊????

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-16 03:01 PM 發表

嘻嘻 ~ 你個答案都幾好, 但我阿妹極其量係冤鬼啫, 未到厲鬼嘅程度, 所以你都係估錯 ~~

恭喜你呀!咁叻女 ~ 諗住點用呢筆獎金呢?

用晒啦,整左alarm/starter麻
$680呀,好肉赤呀。。。。。而家有得幫補下都ok d

唔通厲鬼真係d drama?

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-11-17 07:39 AM 發表
下??? D 厲鬼唔係 D 劇啊????

係就好喇, 日、韓劇對於我嚟講同天使無咩分別, 我唔介意比佢地日日嚟纏住架 ~

其實都好難為你地估嘅, 其實係我一個friend, 點解話佢係厲鬼呢?
咁若然你地有興趣, 可以再估多陣, 我夜少少開估兼講吓我尋日有幾慘啦!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-11-17 08:35 AM 發表

用晒啦,整左alarm/starter麻
$680呀,好肉赤呀。。。。。而家有得幫補下都ok d

我都估到你會用响呢條數度架喇, 咁咪正囉, 差唔多半價就搞掂咯.

我都放工喇, 今日死人都要避開隻厲鬼架喇, 比佢捉到肯定成個weekend 比埋佢都得喇, 要快d 閃 ~~

頂部

快速美言