遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月9日(星期五) 背書日子ge吹水post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-8 04:29 PM 發表

點解會咁o架? 妳咪話睇過都無大問題, 識得喎 ... 咁依家咪有危機? 還是妳擔心唔夠高分咋?

唔擔心
最後一個course啦,我又無諗過讀phd,pass就算啦
理得佢啦

教我呢科個prof係新,教左2年書,仲好有passion0個d
出親問題都係新,唔會左抄抄右抄抄
佢d exam一定over time,2 hrs 4題 ,又要作下文咁。。。。。
所以咁先死啦,不過都預左架啦,所以唔擔心

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

咁就得啦, pass咪唔好再諗o羅, 開開心心咁返屋企, long weekend呀!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-8 04:33 PM 發表

整隻出黎好似係玩我多d喎 .....

part time / online 讀書真係要好有自制力先得. 記得以前讀online真係趕到死死下, 唔到deadline都唔做paper !

哈哈 。。。。 咩蛋嫂唔上生蛋仔咩?

你都話讀得完呀,我讀online course係無試過讀完

我連high school都咩offically畢業啦
0個時有一科係online,required架,我都無complete
所以我無high school畢業沙紙,連我老豆都唔知
不過而家唔care啦,有無都無分別

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-8 04:36 PM 發表
咁就得啦, pass咪唔好再諗o羅, 開開心心咁返屋企, long weekend呀!

聽晚先走啦
本來星期六整alarm/starter,但係full晒
要星期二晨早去整。。。

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-11-8 18:37 發表
哈哈 。。。。 咩蛋嫂唔上生蛋仔咩?
你都話讀得完呀,我讀online course係無試過讀完
我連high school都咩offically畢業啦
0個時有一科係online,required架,我都無complete
所以我無high school畢業沙紙,連我老 ...

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-11-8 18:38 發表
聽晚先走啦
本來星期六整alarm/starter,但係full晒
要星期二晨早去整。。。

佢有諗過呢個問題, 但又無話一定要咁o羅, 順其自然啦!

妳決定裝remote starter? check 清楚無問題?

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-8 04:42 PM 發表

佢有諗過呢個問題, 但又無話一定要咁o羅, 順其自然啦!

妳決定裝remote starter? check 清楚無問題?

佢話ok,可以整
我都問過好多人,個個都成功裝到
d鬼仔自己0係屋企裝忝
咪比佢試下,唔得佢都唔可以收錢啦

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

咁又係, 但棍波車我又無諗過, 可能toronto無妳邊咁凍啦

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-8 04:46 PM 發表
咁又係, 但棍波車我又無諗過, 可能toronto無妳邊咁凍啦

你地唔係都好凍咩?
我要迫outdoor,行都去坐落長凳已經凍死左
架車有heated seats,如果有starter,行到去就可以warm熱晒,正呀。。。。。

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

係boh,蛋嫂仲有無病呀?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

ok 凍啦, 無妳邊咁利害!

好耐以前架車都有裝alarm連starter, 真係幾正! 但依家用smart key, 所以都無另裝starter啦!

頂部

快速美言