遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月8日(星期四) 返工打呔日ge吹水post
flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

11月8日(星期四) 返工打呔日ge吹水post

QUOTE:
你依家好似無咁忙喎, 有無諗過返黎幫手呀?

呢個真係要認真思考先得呀...
你比三個月我諗清楚先.

我諗掂再話你知.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-11-7 11:07 發表
呢個真係要認真思考先得呀...
你比三個月我諗清楚先.

我諗掂再話你知.

好呀! 其實好睇你本身時間, 但見你近排多出前, 以為你時間效輕鬆咁解o者, 依家software 無人睇o麻

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

今日要考mid term啦,祝我好運啦
考完就會得閒d,可以多d出現啦

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

嘈嘈, good luck!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

今日揸到車返工經已好叻 (好彩架車可以由standard shift to auto), 有少少舞龍咁去睇醫生然後再返工, 不過一陣都會早走, 應該頂唔到放工, 發燒又唔退, 又 wing wing 吓, 唔捱得幾耐!

阿蛋, 我點會暈响我老細面前吖, 有損我女魔頭嘅型像呀!所以我只會死頂, 交待完 d 嘢就閃人 ~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-7 15:41 發表
阿蛋, 我點會暈响我老細面前吖, 有損我女魔頭嘅型像呀!所以我只會死頂, 交待完 d 嘢就閃人 ~

無人叫妳當眾暈o架o麻, 妳暉低係屈佢, 又無損魔女之名!!

我讀小學時都試過一次係咁, 個老師罰我企, 但唔夠3分鐘我扮暈, 成個訓落地, 嚇到佢以後連大聲少少對我講野都唔敢呀!!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-8 05:02 AM 發表

無人叫妳當眾暈o架o麻, 妳暉低係屈佢, 又無損魔女之名!!

我讀小學時都試過一次係咁, 個老師罰我企, 但唔夠3分鐘我扮暈, 成個訓落地, 嚇到佢以後連大聲少少對我講野都唔敢呀!! ...

咁都唔會啫, 因為响我老細眼中, 我都係一名女魔頭嚟, 暈低咁失威嘅嘢, 我實唔會啦!

你小學就已經咁古惑, 睇你唔出喎..... 但係扮暈呢家嘢, 要有好高深嘅演技先得喎, 一係你小學已經係童星, 一係就係你老師豬咁蠢是旦一樣, 如果唔係, 你點會得呈 ~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我閃喇, 又要舞龍咁返屋企喇.......

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-11-7 02:02 PM 發表

我讀小學時都試過一次係咁, 個老師罰我企, 但唔夠3分鐘我扮暈, 成個訓落地, 嚇到佢以後連大聲少少對我講野都唔敢呀!! ...

以為你真係咁弱雞。。。可能個miss驚再鬧多兩鬧你會死鬼埋忝呀。。。

仲有1/2 hr就mid term啦,其實都無咩溫過
但係睇返d野又好似識晒咁。。。

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-7 02:28 PM 發表
我閃喇, 又要舞龍咁返屋企喇.......

咁你仲唔去休息下?

頂部

快速美言