遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月6日(星期二) 馬拉松開會嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

11月6日(星期二) 馬拉松開會嘅吹水post

今日toronto & montreal office 一齊開會, 呢個會係director負責, 但今朝9:30am 開到依家於lunch, 之後再繼續 .........   點以開咁耐o架 ..... 最慘係我老細又咁o岩去o左head office, 由我代答所有問題, 真係好大壓力o架 .....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

嘩嘩....... 神檯蛋終於復出喇, 恭喜恭喜!

我一陣都要開會, 不過就同你相反, 我今次只需要聽人 report 同問佢地嘢, 所以都冇咩要準備, 帶個人同埋個腦去就得喇 ~~

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

講開又講, 我今朝起身發覺有少少喉嚨痛, 唔知係咪打邊爐打出事呢.....

所以今晚返去要煲返 d 清潤嘢飲吓先得喇, 等佢發出嚟先做嘢就太遲 ~~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我發覺我老細應該係玩緊我, 多數佢都有藉口唔出席d"答問大會", 10次有8次都要我代佢出席 .....

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

well, no answer yet?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

開完會啦 ..... 5個鐘 .... 我想返屋企呀~~~~~~~~~~~~

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-11-5 14:57 發表
well, no answer yet?

sorry呀, 今朝我好忙, 所以只係開會前留多個message比我朋友就無跟進啦.

到依家都無覆我呀, 我估佢都係唔會啋我 ..... sorry .. 幫唔到妳!!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我都開完會喇, 都成2個鐘, 有 d wing...... 我都想返屋企呀, haha ~

一陣 lunch 之後 admin 又話開會, 唉!我又要去陪坐, 悶死...... 都唔明點解 d 人咁鐘意開會嘅, 又悶又嘥時間, 又累某 d 人做多好多無謂嘢.......

我就嚟去 lunch 喇, 個喉嚨有越嚟越痛嘅趨勢, 睇嚟要去買 d 喉糖頂住先, 今日都係講少 d 嘢穩陣 ~

最後編輯: woodstock : 2007-11-6 04:22 AM

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

係o羅, 來來去去都係講咁上下o架啦, 點解要分咁多次, 次次又可以咁長氣 .....

講返今日個會開得都幾開心, 因為比我食到位, 係咁推落support 邊, 我老細一定好開心, 但我又再一次成為魔鬼啦! 但依家諗諗下, 需然比我食到位, 但取後咪又係做review, 即係搵自己笨 ...

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

I'm home....thx Egg.....well, I was kinda hurry to class....so havn't have time to reply your post.....sorry for that

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

我岩岩轉左用ie7啦
本來唔想update,但係microsoft不斷remind我要update,好煩呀

頂部

快速美言