遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月3日(星期六) 回澳ge吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

家陣講緊嘅係馬拉王子而唔係馬拉糕王子喎, 同菠蘿油有咩關係呀?

係呀, 開完會喇, 做埋 d 手尾就閃得, 會去買少少餸先返屋企, 我今晚想煮葱油淋雞 ~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

佢只係一件糕, 係咁上下啦 ....

葱油淋雞 .... 妳個kitchen裝修好? 自己煮?

唔 ..... 一隻外賣o丫!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

haha ~~~ 阿糕真係慘, 頂籠都係同 d 菠蘿油同 grade 做吓 friend...... 咁我係咪要同佢劃清界線好 d 呢?

個kitchen裝修到依家都未搞掂真係死得喇, 整好成個月啦 ~

我都係整一隻, 外賣咗比你, 咁我自己食咩呀?你都係過主啦 ~~~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

收工!係咁先, 閃喇 ~~~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-2 16:23 發表
haha ~~~ 阿糕真係慘, 頂籠都係同 d 菠蘿油同 grade 做吓 friend...... 咁我係咪要同佢劃清界線好 d 呢?
個kitchen裝修到依家都未搞掂真係死得喇, 整好成個月啦 ~
我都係整一隻, 外賣咗比你, 咁我自己食咩 ...

都唔係好慘o者, 話晒都係香港10大美食喎 .... 諗起都想食呀!

其實咁大工程, 買隻咪簡單o羅... 蔥油有排整呀!

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-2 16:25 發表
收工!係咁先, 閃喇 ~~~

我要坐多半點鐘呀!   見我老細著晒外套走人咁款, 以為有得蛇走, 點知佢仲未走 ... 仲係度行黎行去呀!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Any CMA around?????? I need help!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

阿蛋, 葱油淋雞係呢個世界上最易煮嘅餸之一, 成個過程咪20 mins 咁多, 有幾麻煩呀?   

flora 好 ~~ 做咩又叫救命呀?

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-3 05:55 AM 發表
阿蛋, 葱油淋雞係呢個世界上最易煮嘅餸之一, 成個過程咪20 mins 咁多, 有幾麻煩呀?   

I need help on management accting.....so...does anyone here is CMA?????

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-11-2 17:55 發表

唔係要預備大量的葱油淋熟隻雞咩? 切葱對我黎講算係幾難的一件事, 多數都切到大大點 ... 咁唔好食o架!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-11-2 18:15 發表
I need help on management accting.....so...does anyone here is CMA?????

cma ..... 我識朋友係, 但好日都唔聯絡一次 .... 有咩問題呀? 試下幫妳問下佢啦

頂部

快速美言