遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 10月30日(星期二) 最憎做PPA嘅吹水post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-29 08:46 PM 發表

佢分分鐘訓咗啦..... 呢排又多返呢 d 人出現, 真係乞人憎!

係啦,都唔知為咩,出埋0個d post,一定無人睇啦
但係佢係咁出,就算copy and paste都要時間啦

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

睇嚟你部腦要揾高人打救先得喇..... 我部腦就一定唔可以慢, 事關一日 n 咁多劇要 download, 真係慢 d 都唔掂呀!

我諗嗰 d 人都係漁翁撒網咁嚟賣吓廣告, 邊會理有無人睇吖

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-29 09:11 PM 發表
睇嚟你部腦要揾高人打救先得喇..... 我部腦就一定唔可以慢, 事關一日 n 咁多劇要 download, 真係慢 d 都唔掂呀!

我諗嗰 d 人都係漁翁撒網咁嚟賣吓廣告, 邊會理有無人睇吖 ...

上網唔慢呀,係program轉program慢
有時係郁都唔郁咁
我都放棄啦
而家舊電唔好啦,以前可以last 5hr,而家得30mins
個sd slot又神左
screen又有dead pixel
我都唔理啦,等佢壞多2樣,買過部新無咁徙氣

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我部腦慢係乜都慢, 包括埋 download 同 loading page, 所以我先要整佢之嘛, 唔係咁, 我都懶得理佢啦 ~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我未訓 .... 不過準備陪訓o者 ....

o個堆post delete晒啦 ....

嘈嘈, 用latop係會有呢個種況出現, 但聽妳咁過, 有其他parts壞, 咁換部好過, 但用用下都會再慢過....

JQ: 妳部係laptop定desktop?

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

desktop, 部 laptop 暫時冇咩問題

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-10-30 11:30 AM 發表
我未訓 .... 不過準備陪訓o者 ....

o個堆post delete晒啦 ....

嘈嘈, 用latop係會有呢個種況出現, 但聽妳咁過, 有其他parts壞, 咁換部好過, 但用用下都會再慢過....

JQ: 妳部係laptop定desktop? ...

EGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG, how are you???

Hi JQ & ah cho.....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

flora 好 ~~

做咩要打到阿蛋個名咁長?你好 miss 佢咩?

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-30 11:40 AM 發表
flora 好 ~~

做咩要打到阿蛋個名咁長?你好 miss 佢咩?

佢辛苦嘛.....咪對佢好 D 囉.....

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

哦, 原來係咁 ~~

我响度大清洗緊部腦, 就嚟搞完, 掛住整, 飯都未食呀.....

頂部

快速美言