遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 10月26日(星期五) 烏雲密布嘅吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2007-10-26 09:44 PM 發表

very pretty la~

算你兜得返啦, 如果唔係.......

bye 喇, 唔好玩到咁夜呀 ~~

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-10-26 09:48 PM 發表

morning ~~~

睇完online?

o尋玩真係玩死, 唔知邊家3am玩false alarm, 搞到一街都係救火車, 警車, 嘈到訓唔到!

不過有人係完全無訓過, 今朝我問佢知唔知發生咩事, 佢反問返我有事發生過咩 .......
好 ...

今日冇 online 睇, 一星期得兩集咋.......

邊個咁大整古呀?三更半夜...... 不過竟然有人咁都嘈唔醒, 真係佩服!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

阿閃, 夜麻麻做咩咁多直升機响度飛嘅?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-26 10:25 發表
今日冇 online 睇, 一星期得兩集咋.......
邊個咁大整古呀?三更半夜...... 不過竟然有人咁都嘈唔醒, 真係佩服!

佢都唔係第1次啦, 訓著就剷都唔起 ...

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-10-26 10:27 PM 發表

佢都唔係第1次啦, 訓著就剷都唔起 ...

其實可以訓到咁"林"都幾值得羨慕, 我就唔得喇......

我太王個 post 嘅速美已經去到第3頁, d 會員比我嚇完果然個個都乖乖地去留言, 哈哈.......
套劇到完嘅時候一定破速美嘅紀錄 ~~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

妳的魔力果然勁呀!! 連呢度都可以發功!!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

梗係啦, 佢地咁快有得睇, 所以個個都好識做. 不枉我嘥咁多時間嚟出 post,
好似今日咁, 啱啱响 gogobox download 完個第10集修正版,
依家就 upload 緊上 sendspace, 搞掂之後先可以貼出嚟. 每一集都出搶先版同修正版,
dl/ul 共8次, 成1.2 GB, 好彩我 upgrade 咗一個月有90 GB 嘅 limit, 如果唔係,
淨係一套太王都爆 Quote, 唔洗 dl 其他嘢 lu.......

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-26 10:44 發表
梗係啦, 佢地咁快有得睇, 所以個個都好識做. 不枉我嘥咁多時間嚟出 post,
好似今日咁, 啱啱响 gogobox download 完個第10集修正版,
依家就 upload 緊上 sendspace, 搞掂之後先可以貼出嚟. 每一集都出搶先版同修正版 ...

妳玩到咁pro.... 不如開條T1係屋企咪仲快?

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-10-26 10:53 PM 發表

妳玩到咁pro.... 不如開條T1係屋企咪仲快?

咁又唔洗, 太王係exceptional case 嚟, 平時 d 日、韓劇唔需要咁麻煩,
都唔知好彩定唔好彩呢個 post 係我出嘅....(平時韓劇多數係 koon 出架)

不過今次都學到好多嘢, 例如: 點樣响 gogobox 同 clubbox download 嘢,
又點樣修改 data 嚟增速, Emule 下載法, 外掛字幕處理等等......

最後編輯: woodstock : 2007-10-26 11:12 PM

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-26 10:58 發表
咁又唔洗, 太王係exceptional case 嚟, 平時 d 日、韓劇唔需要咁麻煩,
都唔知好彩定唔好彩呢個 post 係我出嘅....(平時韓劇多數係 koon 出架)
不過今次都學到好多嘢, 例如: 點樣响 gogobox 同 clubbox download  ...

想打妳主意 .......
不如寫個manual同使用心得出黎啦, 然後post 係電腦區o麻

頂部

快速美言