遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 10月26日(星期五) 烏雲密布嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

10月26日(星期五) 烏雲密布嘅吹水post

今日天陰陰, 老細同我講好大機會會走, 搞到無乜心機, 唔知點為算好, 仲諗住跟到個好老細, 大把野學可以游埋岸, 點知 ..... 好似又要游過咁 ..... 剛先做到魔鬼學神咋 .....

佢當問我有無興趣做返support ...... 唉 .... 邊有得返轉頭o丫, 我只係想繼續做魔鬼咋!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

你老細唔帶埋你過去咩?

我今日繼續用部 laptop 响度 upload 套太王四神記同埋煲劇 ~~~

最後編輯: woodstock : 2007-10-26 03:48 AM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-25 15:46 發表
你老細唔帶埋你過去咩?

我今日繼續用部 laptop 响度 upload 套太王四神記同埋煲劇 ~~~

妳好似煲劇, upload / download 先係妳正職咁o既?

我老細 ... 一個純種白人的做事方式!
佢肯同我講咁多佢o既野已經好好啦, 佢話未定實, toronto head office只係review緊佢的info, 所以佢都唔知點喎, 一味答我"may be" , "have chance" ... 咁先搞到我15/16 ..... 我好清楚表態希望佢會帶埋我走o架!

妳知啦, 跟到個有料的老細己經非常好, 依家佢仲有心有力要上位, 咁對我游埋岸好有幫助o麻! 而且head office 喎, 感覺上都"高"級少少啦!!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

呵呵 ~~ 我一向都話我嘅正職係煲劇架啦, 你唔係今日先知呀?咁呢 d 月份我公司好清閑架嘛, 係咁架喇!老細都放埋大假, 我肯日日返嚟坐經已好好 ~

咁你都啱, 跟著個 fit 嘅老細點都好過又懶又蠢嘅, 上位都快人一步啦, 希望你老細會帶埋你走啦, 如果唔係, 佢走咗又揾個唔知咩人嚟坐响你上面, 都幾大鑊!

by the way, good luck la ~~

仲有半粒鐘, 我又閃喇 ~~

最後編輯: woodstock : 2007-10-26 05:27 AM

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-25 17:25 發表
呵呵 ~~ 我一向都話我嘅正職係煲劇架啦, 你唔係今日先知呀?咁呢 d 月份我公司好清閑架嘛, 係咁架喇!老細都放埋大假, 我肯日日返嚟坐經已好好 ~

咁你都啱, 跟著個 fit 嘅老細點都好過又懶又蠢嘅, 上位都快人一步啦, 希 ...

如果咁唔好彩無得帶埋我走, 咁我一定轉department, 剛剛都搵到幾份唔同department的, 有risk analyst, security advisor ... 希望快d知道我老細的安排就好啦!

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2007-10-26 06:53 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail
蛋蛋, 你個yahoo fantasy game...
你有冇做pre-draft啊....
如果冇, 就依架做住先....

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Everyone hi.....well.....not that bad actually....but can't just like "click" done....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 koon1218 於 2007-10-25 18:53 發表
蛋蛋, 你個yahoo fantasy game...
你有冇做pre-draft啊....
如果冇, 就依架做住先....

我唔佑有無喎? 點setup ??

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

呢個 game 我唔玩, 所以唔洗煩, hahahaha ~~~~

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

正呀!!!今晚一於唔去上堂,睇直播亞室運!!!

頂部

快速美言