遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 10月16日(星期二) 放完假要返工嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

10月16日(星期二) 放完假要返工嘅吹水post

今朝成朝catch up返好多野, 但好難集中精神 ..... 仲想繼續放假呀!!!

之後走入黎睇返咁多舊pst .... 眼花 ....
但點解咁冷清? 你地去晒邊呀???

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

hi ~ 阿蛋, 呢排大家都好忙喎, 嘈嘈又嚟咗我呢邊玩, 所以呢幾日都冇咩人出現咁囉 ~

我見你個 game 頒咗獎, 但點解我收唔到系統通知我得獎嘅?同埋你個 RMK 話我遊戲結束後修改個貼, 我唔係好明. 事關你個遊戲規則冇話唔比人修改, 而我修改嘅日期係12號, 你個 deadline 係14 號, 點睇我都冇犯規喎, 所以唔明你寫嗰個 RMK 係 what for .........

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Hi...

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

米奇, 我收到你個地圖 email 喇, 真係好地圖囉 .......

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-15 14:29 發表
hi ~ 阿蛋, 呢排大家都好忙喎, 嘈嘈又嚟咗我呢邊玩, 所以呢幾日都冇咩人出現咁囉 ~
我見你個 game 頒咗獎, 但點解我收唔到系統通知我得獎嘅?同埋你個 RMK 話我遊戲結束後修改個貼, 我唔係好明. 事關你個遊戲規則冇話 ...

我知嘈嘈去o左妳邊食食食呀! 我擔心佢邊肥好幾磅返黎 .....  
雖然話大家出晒去玩, 但都無理由得我一個自言自語o麻! 呀koon 又話有幾日假, 妳又唔駛返工 .... 件糕又無出現, 去晒邊呀?

我遊戲有講o架

QUOTE:
-  如被發現在遊戲結束後修改參賽帖子, 該帖將會被當棄權論

不過用字好似唔係咁表逹到我個意思, 但又唔想妳無分喎, 咪咁講o羅, 事實上妳又真係有問過我係咪得妳一個咁老實 ...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
woodstock: 米奇, 我收到你個地圖 email 喇, 真係好地圖囉 .......

咁妳咪好地圖咁覆返佢o羅! 講比佢知東經幾多幾多度, 北緯幾多幾多咁!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hahaa.. 阿蛋您唔好咁靠害喎﹐我個 GPS 響日本唔 work 架﹐東經 北緯 我唔惦架!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

JJ﹐唔緊要﹐我都係想到時同您傾時﹐您一邊講我一邊望﹐睇下搵唔搵到您形容既路線咁姐。

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

米奇: 我係公司做到死o左, 但都係lunch時偷雞睇過個video, 應該無太大問題, 我會明晚call 你o架啦!!

另外有個pm比你, 麻煩你跟跟, 唔知係咪我按錯野呢/

講開GPS, 依家有少少後悔當初唔加呢個option落架車度, 但諗下要over $4000又真係太貴(雖然跟埋30GB HDD 同可以睇埋 DVD 及駁其他AV)

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

蛋﹐好呀﹐我明晚再響電話同你講﹐可以demo埋添.   個 pm 等我睇睇再覆您。 GPS 我果部 US200 都好夠用喎。   緊車果 d 個 screen 就好大好正﹐又有其他 functions﹐但亦都貴好多.. 所以﹐一分錢一分貨既。

頂部

快速美言