遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 我與儍猫日記 5 Part 4
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我與儍猫日記 5 Part 4

如是者, 在精神恍惚中過了3天, 又到了看報告的日子.
我帶著忐忑不安的心情來到了獸醫院, 在等醫生的時候少不免
會胡思亂想, 當見到醫生時, 我驚到連聲都出唔到, 幸好他的樣
子也算寬容. 醫生跟我說貓貓的情況有好轉, 過兩日要再驗一次
血, 若果所有 data 趨向正常, 那再過多幾天便可回家. 我聽到
這裏吁了一口氣, 才笑得出來, 我千多謝萬多謝醫生之後便很
安心地回家去了. 接下來一切按照醫生所講的發展下去, 貓貓
於6天後出院回家, 雖然還要食藥及14天後要回去覆診和再驗血.
但總算是有驚無險, 撿回一條小命 ~

當我以為這些擔驚受怕的日子終於過去, 但原來還有更慘的在
後面等著我 ...... 唉!

最後編輯: woodstock : 2007-9-28 12:56 PM

頂部

Snowcat     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 161

精華 0
帖子 468
積分 53   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24

甘而家你隻貓點呀????

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

呢排因為懶, 所似嗰單更慘嘅未寫.
但佢地依家全部都無事喇, 多謝關心 ~

頂部

Snowcat     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 161

精華 0
帖子 468
積分 53   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24

甘都好D..嚇死我呀
幾驚你話拒地已經唔o係到呀...

頂部

快速美言