遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月28日 (星期五) 病緊都要返工嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

9月28日 (星期五) 病緊都要返工嘅吹水post

o尋日call in sick, 今日返到公司仲係呆呆地 .... 好彩無咩麻煩要跟, 今日都係蛇蛇下多啦!

今朝同老細開會, 佢一句都聲唔到我講咩, 因為我把聲仲係好"沙", 最後要寫紙仔 .....

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

小女子上班去也 ~   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
MT: 小女子上班去也 ~   

今日又收10點呀?

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-28 01:10 AM 發表
o尋日call in sick, 今日返到公司仲係呆呆地 .... 好彩無咩麻煩要跟, 今日都係蛇蛇下多啦!

今朝同老細開會, 佢一句都聲唔到我講咩, 因為我把聲仲係好"沙", 最後要寫紙仔 ..... ...

真慘....我想快 D 返學呀.....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

係呀, 返學真係一件樂事, 雖然以前覺得考試好辛苦, 但相對返工, 真係好想做返個全職學生 ... 少好多人事問題, 假期又多!!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我上嚟閃一閃, 今日唔得閒 ~

蛋, 係呀, 我又 sick leave 喇, 鬼叫我懶咩, 冇你咁勤力, 我今日玩遙控咋 ~

點解呢幾日唔見咗小美?佢唔响度無人同我講台劇呀 ~

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-27 16:22 發表
我上嚟閃一閃, 今日唔得閒 ~
蛋, 係呀, 我又 sick leave 喇, 鬼叫我懶咩, 冇你咁勤力, 我今日玩遙控咋 ~
點解呢幾日唔見咗小美?佢唔响度無人同我講台劇呀 ~ ...

唔返工都咁忙? 又服侍妳班大少呀?

我都懶o架, 但我唔似妳咁可以唔返工呢, 第1 我公司無妳公司咁好福利, 第2, 我又無妳咁高級, 第3, 我無妳d無上的"魔法", 所以唔舒服都要頂硬上 ...... 鬼叫我又窮又無地位咩 .....

小美 ... 我見佢有login, 不過唔知點解無入黎咋!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

蛋, 我今日係幫朋友做司機, 成日响條街度, 又落晒大雨, 好慘啊....
依家終於返咗屋企喇 ~ 打死都唔再出去!

你有冇咁慘呀?咪越講越離譜响度搏同情喎, 你咪又係高層, 你老細冇咗你唔得吖嘛, 所以病都要返工, 你都不知幾重要同有地位,
咪扮嘢喇 ~

係咩?小美有 login 但冇入嚟 唔通呢度有人得罪咗佢?

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

JQ, 我岩岩買左tix去vancouver啦,oct 12-15

頂部

jackelng     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 男
UID 9339

精華 0
帖子 64
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-26
來自 潮爆學會
狀態 離線

發表於 2007-9-28 11:07 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 jackelng 為MSN好友 通過MSN和 jackelng 交談
大家好...呢個 moment 好眼訓

頂部

快速美言