遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月23日 (星期日) 返緊工嘅吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

shop 完返嚟喇, 今日好好天, 有太陽但唔會熱(直情有 d 凍呀), 所以同班 friend lunch 完之後去咗漁人碼頭行吓, 順便買返 d 海鮮 ~

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-23 06:38 AM 發表
shop 完返嚟喇, 今日好好天, 有太陽但唔會熱(直情有 d 凍呀), 所以同班 friend lunch 完之後去咗漁人碼頭行吓, 順便買返 d 海鮮 ~

又有海鮮食

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

今次係朋友買啫, 我暫時都唔會响屋企開餐, 事關個廚房嘅工程未完工, 仲係立立亂, 除咗煲水同公仔麵之外, 都做唔到 d 咩架喇 ~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

趁阿蛋唔响度, 又賣吓廣告先 ~
我响寵物版出咗最新嘅<儍貓日記 5>,
得閒就去捧吓場啦 ~

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-23 07:22 AM 發表
今次係朋友買啫, 我暫時都唔會响屋企開餐, 事關個廚房嘅工程未完工, 仲係立立亂, 除咗煲水同公仔麵之外, 都做唔到 d 咩架喇 ~

咁你近排食咩呀, 唔會日日食公仔麵呀

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美, 我未搬屋前係响個 friend 屋企搭食, 晚晚三餸一湯, 白飯任裝好正架, 但依家搬遠咗, 又懶去囉 ~ 家吓係餐餐出街食, 不過我慣架啦, 未去個 friend 屋企搭食之前, 有兩年餐餐食街嘢嘅經驗, 依家只不過係打回原形咁啫 .....

日日食公仔麵我會死架 ~

最後編輯: woodstock : 2007-9-23 08:29 AM

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美, 啱啱開咗套<愛情經紀約>嚟睇, 哈哈, 我諗我會鐘意睇, 一來我 down 呢個版超清, 同睇 dvd 冇分別, 二來 d 男女主角都幾飲得杯落 (咁杜得米都好樣過好多人), 三來佢唔係好長, 得 16集, 應該唔洗捱住咁睇呱?!

Yeah ~~ 有劇煲 ~~

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-23 08:28 AM 發表
小美, 我未搬屋前係响個 friend 屋企搭食, 晚晚三餸一湯, 白飯任裝好正架, 但依家搬遠咗, 又懶去囉 ~ 家吓係餐餐出街食, 不過我慣架啦, 未去個 friend 屋企搭食之前, 有兩年餐餐食街嘢嘅經驗, 依家只不過係打回原形 ...

日日出街食好溶架
其實我一日兩餐都係食街野, 計計埋埋都洗左好多錢, 有時咪食公仔麵, 咁可以 save d 錢

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-23 08:51 AM 發表
小美, 啱啱開咗套嚟睇, 哈哈, 我諗我會鐘意睇, 一來我 down 呢個版超清, 同睇 dvd 冇分別, 二來 d 男女主角都幾飲得杯落 (咁都好樣過好多人), 三來佢唔係好長, 得 16集, 應該唔洗捱住咁睇呱?!

Yeah ~~ 有劇煲 ~ ...

杜得米 我真係好唔得佢

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

愛情經紀約 ...   我睇 jor lar ~~    我鍾意跳跳 同 Young (張家寶) ... 愛情經紀約 ...   好睇過惡魔十萬倍 ...         

頂部

快速美言