遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月23日 (星期日) 返緊工嘅吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

JQ 我 internet 冇事 lar …  

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-9-23 09:55 AM 發表
愛情經紀約 ...   我睇 jor lar ~~    我鍾意跳跳 同 Young (張家寶) ... 愛情經紀約 ...   好睇過惡魔十萬倍 ...         

MT

真係好睇過惡魔

就係因為杜得米我先冇download到

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美, 我係成日出街食飯嗰 d 人, 所以我大部份生活費都花响食嗰度, 其他嘢咪節衣縮食囉 ~

MT ~ 係呀 ~ 愛情經紀約好睇過惡魔呀 ~   入面 d 男仔個個都"答"得杯落 ~ 我睇咗 1集, 比較鐘意呀"太司", 佢好熟口面, 唔知邊套劇見過佢 ~

internet 咁快冇事咪好囉, 你 d 嘢我仲未有時間搞, 要遲 d 先寄到比你喇, sorry ~

最後編輯: woodstock : 2007-9-23 10:09 AM

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美, 在我嚟講, 我諗好多嘢都會好睇過惡魔, 佢實在太幼稚, 唔啱我囉 ~

如果你有興趣 download 呢套嘅話, 講我知, send 個快嘅 torrent 比你,
天藍個國語版嗰個好唔掂....   <------ 咁講會唔會比人鬧架?

最後編輯: woodstock : 2007-9-23 10:15 AM

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

我睇咗 1集, 比較鐘意呀"太司", 佢好熟口面, 唔知邊套劇見過佢 ~ <--
如果你有睇我和彊屍有個約會 3 ...  有扮呀"太司" o個位俊男o架 ...        i just know this one ...   maybe u saw another character in another drama lar ~~

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

internet 咁快冇事咪好囉, 你 d 嘢我仲未有時間搞, 要遲 d 先寄到比你喇, sorry ~  <-  take ur time ...  no rush  thank you  ~

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-23 10:12 AM 發表
小美, 在我嚟講, 我諗好多嘢都會好睇過惡魔, 佢實在太幼稚, 唔啱我囉 ~

如果你有興趣 download 呢套嘅話, 講我知, send 個快嘅 torrent 比你,
天藍個國語版嗰個好唔掂....    ...

惡魔我鍾意睇佢老豆, 好好笑
不過賀小美係惡魔既演技就真係

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-23 10:07 AM 發表
小美, 我係成日出街食飯嗰 d 人, 所以我大部份生活費都花响食嗰度, 其他嘢咪節衣縮食囉 ~

MT ~ 係呀 ~ 愛情經紀約好睇過惡魔呀 ~   入面 d 男仔個個都"答"得杯落 ~ 我睇咗 1集, 比較鐘意呀"太司", 佢 ...

"答"得杯落  

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

MT ~ 一言驚醒呀!彊屍3 我有睇呀 ~ 原來係佢, 唔怪得咁熟口面啦 ~

ok ~ 我會盡快搞掂寄比你 ~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

係呀小美, 有靚仔睇架 ~ 要唔要個 torrent file 呀?都幾快架, 又有 seed, 最緊要仲係超清版呀 ~

頂部

快速美言