遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月22日 星期六 吹水post
小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-22 03:47 AM 發表
......... 唔會o卦 ....   

umm............唔知呢, 不如你試下

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
試下

試~~~~~ 下~~~~~~~~~ 唔好啦, 我等我老細走o左我都閃啦, 希望佢早走早著啦

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-22 03:58 AM 發表
試~~~~~ 下~~~~~~~~~ 唔好啦, 我等我老細走o左我都閃啦, 希望佢早走早著啦

佢一日唔閃, 你都冇得走

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
佢一日唔閃, 你都冇得走

可以咁講啦, 如果我早走的話 ....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

Hi ~~ everyone ~
我今日晨咁早就返咗公司(7.45 am), 然後死命做哂 d 嘢......
哈哈哈.... 我依家已經坐响屋企啦 ~~~~~~~又 long weekend 呀 ~~

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-22 04:14 AM 發表
我今日晨咁早就返咗公司(7.45 am), 然後死命做哂 d 嘢......
哈哈哈.... 我依家已經坐响屋企啦 ~~~~~~~又 long weekend 呀 ~~

7.45 am
咁快做完晒 d 野
諗住睇未呢今日

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-21 16:14 發表

天呀~~~~   點解有人可以long weekend而我連weekend都要返埋工o架!!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美, 咁尋日我又 OT 咗, 而且因為要就大老細, 都趕起咗好多嘢, 今日算係返去搞埋 d 手尾, 所以我先咁早返去之嘛 ~~ 有 planning 架 ~~
蛋, 呢 d 就叫同人唔同命, 你唔恨得咁多架喇 ~
而且我今日都做足 5 個鐘喎, 又唔係蛇王!
你早兩日唔遊咁多雲, weekend 咪唔洗返囉 ~~~~

最後編輯: woodstock : 2007-9-22 04:31 AM

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
蛋, 呢 d 就叫同人唔同命, 你唔恨得咁多架喇 ~  
而且我今日都做足 5 個鐘喎, 又唔係蛇王!
你早兩日唔遊咁多雲, weekend 咪唔洗返囉 ~~~~

今日做足5個鐘 ......

只係今日 .....

真係同人唔同命啦 ....

我遊唔遊雲都做唔切啦, 幾個大report都要10月頭交, 但我下星期尾又要出trip, 平時又唔可能集中做report喎, 耐唔耐就有人搵, 唔係weekend無人返工先做, 幾時可以安靜又專心咁做o丫 ......

好o野~~~   我老細走o左, 我都早少少蛇走先!! 今晚得我一個咋, 旦嫂話要解放一下喎 ... 我擔心一陣我個銀包都比佢大解放埋咋 ...

走人啦, bye

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
今日做足5個鐘 ......只係今日 ....

咁你講到我好似冇做嘢咁吖嘛, 咪話你知我今日做咗5個鐘囉!人家尋日OT呀!講到好似淨係你要做咁 ~~~~

蛋嫂做得咁辛苦, 係要解放吓喇, 你個荷包咪又趁機大解放囉 ~ 你咁忙, 都冇"定"洗錢啦, 依家有賢內助幫你解決問題唔好咩?

頂部

快速美言