遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月21日 星期五 吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
o下? 妳無訓? 還是依家先訓呀? 咁點起身返工? 莫非今日又"work from home"??

蛋, 我係今朝 5.30 am 先去訓, 然後再起身去返工, 9 點正準時坐咗响公司喇 ~

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Hi Hi....everyone....everyone busy???

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

hi flora ~ 係呀, 今日好 busy, 我都係上嚟玩一陣, 15 mins 後就唔得閒喇 ~

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-21 06:10 AM 發表
小美, 咁我又唔會煲唔到劇嘅, 成晚流流長, 以我平均4,5 點先訓嘅時間表, 我都係睇少幾個鐘啫, 但係成晚對住嗰 d 人會悶死吖嘛!

係呀, 所以依家 d 新牌仔要擺個"N"字响後面, 等全世界都知佢係新牌, 可以即時彈 ...

4,5 點先訓, 第二日仲要返工, 好野好野

私家車都要"N"

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美, 都話我正職煲劇架啦 ~

係呀, 私家車都要"N"!(一定要啦, d 新牌仔多數都係揸私家車架嘛)

我個 friend 比咗套<愛情經紀約>我, 話好睇, 係"杜得米"做嘅, 你有冇睇過呀?
套<愛情合約>經已打咗入冷宮 lu ~

最後編輯: woodstock : 2007-9-21 06:29 AM

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

JQ我就係想要個n牌啦,等d人唔好跟得我咁貼呀

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Hi, JQ, ah cho & siu may....I have to leave anyway...talk to you all later

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-21 06:26 AM 發表
小美, 都話我正職煲劇架啦 ~

係呀, 私家車都要"N"!(一定要啦, d 新牌仔多數都係揸私家車架嘛)

我個 friend 比咗套我, 話好睇, 係"杜得米"做嘅, 你有冇睇過呀?
套經已打咗入冷宮 lu ~ ...

我對 "杜得米" 冇興趣, 所以冇 dl 到

唔到我唔相信你既正職係咩

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-9-21 06:45 AM 發表
Hi, JQ, ah cho & siu may....I have to leave anyway...talk to you all later

flora, 去街街呀

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美, 咁你終於明阿蛋點解成日係咁講啦 ~

我都冇打算睇呀, 暫時又唔想睇台劇喇, d 台劇真係唔可以一劇接一劇咁煲, 頂唔順佢地 d 老土嘅劇情同埋 d 奇怪嘅造型呀 ~
我依家睇緊日劇, 可能遲吓會挑戰吓睇港劇都未定, 我對套<舞動全城>好有興趣, 一路有 download, 不過未睇 ~ 諗住等佢成套完咗先一次過睇 ~

最後編輯: woodstock : 2007-9-21 08:11 AM

頂部

快速美言