遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 秋季日劇預告 7 <非常老爸>[高橋克典/国仲涼子/小泉孝太郎]
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

你嗰 d 咩朋友嚟架?呃人嘅?你又會咁大意中招?

同埋都夠奇怪, 出嚟食飯帶成車二手嘢一齊出街?食完飯諗住去擺檔賣呀?

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-8 04:47 PM 發表
你嗰 d 咩朋友嚟架?呃人嘅?你又會咁大意中招?

同埋都夠奇怪, 出嚟食飯帶成車二手嘢一齊出街?食完飯諗住去擺檔賣呀?

因為我地由中學開始大家都互相交易二手野...一直都而家隔兩個月就會交易一次.

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

原來係咁, 咁你後來有冇同你個 friend 講返呢單嘢?
係佢坤你, 定係佢都比人坤, 所以佢唔知本嘢係流嘅?

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-10-8 10:17 PM 發表
原來係咁, 咁你後來有冇同你個 friend 講返呢單嘢?
係佢坤你, 定係佢都比人坤, 所以佢唔知本嘢係流嘅?

佢唔知呢單野...佢都係喺另外一個賣家交易返黎...
不過個封面我都可以接受...撕出黎貼牆都夠個癮啦!

頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
來自 特區
狀態 離線

收視率
第1 回:2007-10-26 11.8 %  第2 回:2007-11-02 8.8 %

睇o左兩集 !
又係果d因為亞媽過o左身 ,
個好耐冇見o既老爸再出現o既 單親劇 ,
三個小朋友各有各o既問題 ,
等果個多年未見o既老爸解決 ,
當然最後會得到小朋友認同啦 !

故事吸唔吸引就好睇班小朋友同個老爸 ,
加上綠葉配角會唔會擦出火花 !?
不過女主角o既表現係連續幾套劇都幾近似 ,
好似套套都係咁o既表情 , 再咁落去就 ...

高橋已經好耐冇係呢個時段出劇 ,
但係比起套"變身特派員"o既收視就真係慘 !

其實高橋做戲同唱歌都唔差 , 希望呢套劇收視會升番d啦 !
而家好懷念佢唱"16歲新娘"o既主題曲 !

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

woodstock: RMK added - PID 135487 [ view ]

最後回覆日期: 2007-10-1 01:21 PM
  編輯帖子
快速美言