遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月18日 (星期二) 無心機又無神氣嘅吹水post
小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-18 04:08 AM 發表

小美, 套<惡魔在身邊>睇到第15集終於頂佢唔順放棄咗喇, 我唔太鐘意個 story, 又唔鐘意賀軍翔响入面個造型同角色, 太刻意耍cool 耍帥, 唔掂!都係 yylove 嘅"惡少"可愛得多 ~~   反而王傳一個角色幾好, 但係入面咁多小 DD, 我最鐘意"阿讓", 佢好 cute 啊!哈哈

都話我覺得好睇唔=你會覺好睇架喇
係呀, 佢成日擺post. 不過佢老豆幾好笑
姐姐就係鍾意佢果d耍cool 耍帥

愛情合約係咪同林依晨果套

最後編輯: 小美 : 2007-9-18 04:33 AM
頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

蛋, 咩叫"三陪女郎"呀?你同我講清楚好 d 喎! 係咪又想上堂呀!

咁佢又冇咁過份, 唔會一日要陪足3餐嘅, 今日淨係食 lunch 啫, 佢老婆話想同我傾吓計喎...   我邊有嘢同佢傾喎!慘!

ok, lunch la, talk later ~

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-18 03:52 AM 發表

hihi flora .... how's the trip

Of coz is a great trip....tmr goin to Nig Fall....

oh yeah....what's the plan now???? I wanna eat Jap Food......no one available?

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-18 04:29 AM 發表
唔貴, 呀家燕姐又點會咁發逹喎!    咁多謝啦! 小美妹!! 比個地址我寄返個bill 比妳!!   

唓, 仲以為你會寄d俾我試下.
俾bill我, 好難

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

Hi Hi JQ......how's your monster life today?

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-18 04:32 AM 發表
蛋, 咩叫"三陪女郎"呀?你同我講清楚好 d 喎! 係咪又想上堂呀!

咁佢又冇咁過份, 唔會一日要陪足3餐嘅, 今日淨係食 lunch 啫, 佢老婆話想同我傾吓計喎...   我邊有嘢同佢傾喎!慘!

ok, lunch la, ta ...

下, 要服侍埋佢老婆, 佢老婆係咪想收你做馬仔, 叫你睇實佢老公

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
woodstock: 蛋, 咩叫"三陪女郎"呀?你同我講清楚好 d 喎!

早午晚3餐 ... 依家又要連埋傾計, 真係辛苦晒o羅!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
Flora:  I wanna eat Jap Food......no one available?

未知呀, 今晚等我再問多次先覆妳啦

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-18 04:39 AM 發表
未知呀, 今晚等我再問多次先覆妳啦

Yes....Ultraegg....where is everyone????? why no one chat with me now????

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
Yes....Ultraegg....where is everyone????? why no one chat with me now????

JQ陪緊老細, 老闆娘可能忙緊啦 .... 而我就呆下呆下咁! 日本野, 妳係想食任食? 如果真係出黎食, 邊個時間? 妳可以call 我!!

各位, 我終於可以放工啦 ....   

但亦係返屋企煮飯的時間 ...

最後編輯: ultraegg : 2007-9-18 04:57 AM

頂部

快速美言