遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月18日 (星期二) 無心機又無神氣嘅吹水post
  Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Hi Hi everyone

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 Flora 於 2007-9-17 15:32 發表
Hi Hi everyone

hihi flora .... how's the trip

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-17 11:57 PM 發表

吙同正常一樣咁install, 之後再跟個readme file裝個crack咪得o羅! 唔得就call我啦!

btw, 我用winrar compress, 妳有無winrar?

yea my friend's laptop has winrar ....   but i tried to install it last nite at her place ...  but it has error lar ...    maybe i clicked sth wrong or i installed it wrong ...   

but i am not at my friend's place now ...   she is gonna ask her friend for help first ...    if it doesn't work ...  i will call u ~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-9-17 15:57 發表

yea my friend's laptop has winrar ....   but i tried to install it last nite at her place ...  but it has error lar ...    maybe i clicked sth wrong or i installed it wrong ...   

but i am not at  ...

okok

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
估佢係同大老細一齊, 聽講有report 要趕喎 .....
但我覺得佢好快會返屋企繼續煲劇!

蛋, 估唔到你呆吓呆吓都仲記得我大老細返咗嚟...... 唉, 佢一响度我就周身唔得閒, 好似做咗佢妹仔咁,
一陣仲要陪佢 lunch.....
你咁嘅情形, 我間唔中都會, 太太口服液呢就未食過喇, 通常都會唔返工, 呢响屋企唔見人, 電話唔聽狂煲劇, 咁過兩日就又係一條好漢 ~~ 我諗你係時候放吓假喇!

小美, 套<惡魔在身邊>睇到第15集終於頂佢唔順放棄咗喇, 我唔太鐘意個 story, 又唔鐘意賀軍翔响入面個造型同角色, 太刻意耍cool 耍帥, 唔掂!都係 yylove 嘅"惡少"可愛得多 ~~   反而王傳一個角色幾好, 但係入面咁多小 DD, 我最鐘意"阿讓", 佢好 cute 啊!哈哈~

我都想快 d 返去煲劇, 但睇怕今日都唔方可以早走囉.....
今日預備睇<愛情合約>, 希望呢套會好睇 d 啦!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-18 04:07 AM 發表

okok

thank you so much   

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-17 16:08 發表
估唔到你呆吓呆吓都仲記得我大老細返咗嚟

一陣仲要陪佢 lunch.....   

我諗你係時候放吓假喇!  ...

點敢唔記得妳野o丫, 我唔想再上堂o麻!!

陪lunch ... 乜妳份工咁辛苦o既, 一陣陪早餐, 一陣陪lunch, 遲下又要dinner .... 咁咪即係三陪女娘?

放假 ..... 會呀, 不過唔係依家, 10月第2個week會放, 係結婚週年 ....   但仲未有咩idea ..... 但之前個week 要上montreal .... 都唔知趕唔趕到返黎 ....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
MT: thank you so much

you're most welcome! 其實有無事都可以call我!

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-18 03:06 AM 發表

"太太口服液"??   家燕姐 .......   好貴喎 ..... 唔太太得唔得呀? 都唔知點解會咁o既 .... 連o尋同朋友 ...

係咩, 好貴架咩, 我未食過唔知喎

對你好架, 食喇

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
係咩, 好貴架咩, 我未食過唔知喎

唔貴, 呀家燕姐又點會咁發逹喎!

QUOTE:
對你好架, 食喇

咁多謝啦! 小美妹!! 比個地址我寄返個bill 比妳!!

頂部

快速美言