遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月16日 (星期日) 唔知有冇人既吹水post
小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

9月16日 (星期日) 唔知有冇人既吹水post

你地係邊呀

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

嘩 ~ 今日大家玩失踪?我啱啱飲完茶返嚟 ~~

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-16 03:46 AM 發表
嘩 ~ 今日大家玩失踪?我啱啱飲完茶返嚟 ~~

我以為你煲劇煲到冇左影tim

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

嘻嘻 ~~ 我煲劇係正職嚟, 好有分寸嘅, 冇影係因為今日 Sat 嘛, 梗係會同 d friend 出吓街咁架啦 ~
今日會開始睇<惡魔在身邊>, 哈哈 ~ 魔女+惡魔, 威力大增呀!
仲有呀小美, 套<yy love>有少少爛尾, 我尋日睇到最後差 d 想飛個 Mon 出窗呀!

最後編輯: woodstock : 2007-9-16 06:44 AM

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-16 06:41 AM 發表
嘻嘻 ~~ 我煲劇係正職嚟, 好有分寸嘅, 冇影係因為今日 Sat 嘛, 梗係會同 d friend 出吓街咁架啦 ~
今日會開始睇, 哈哈 ~ 魔女+惡魔, 威力大增呀!
仲有呀小美, 套有少少爛尾, 我尋日睇到最後差 d 想飛個 Mon ...

yyLove 岩岩開始第三集, 我都覺個尾麻麻地 (雖然我未睇到, 但我偷睇左個尾 )

可能我睇左惡魔先, 覺得惡魔好睇d, 果時睇到半夜3.4點, 第二朝又要返工, 不知幾眼訓

話時話, 你尋日先話睇梗第三集, 咁快煲完嘞, 果然勁呀

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

做咩今日真係冇晒人架

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
你尋日先話睇梗第三集, 咁快煲完嘞, 果然勁呀

小美, 我尋日唔係睇咗 3集, 係睇 3集呀 ~
你會偷睇個 ending 架, 我唔會架, 因為我一知道個結局就冇心機睇返前面架喇, 所以我睇劇一定要順住睇同埋唔可以講劇情比我知, 邊個講親都會比我炳架 ~~

QUOTE:
做咩今日真係冇晒人架

weekend 係咁架啦, 去晒玩嘛, 我都係出出入入咁, 啱啱去完買嘢返嚟 ~
又預備煲劇喇, 呢兩日幾套日劇出咗 ending, 依家要睇埋佢 ~~

最後編輯: woodstock : 2007-9-16 08:42 AM

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-16 08:38 AM 發表

小美, 我尋日唔係睇咗 3集, 係睇剩 3集呀 ~
你會偷睇個 ending 架, 我唔會架, 因為我一知道個結局就冇心機睇返前面架喇, 所以我睇劇一定要順住睇同埋唔可以講劇情比我知, 邊個講親都會比我炳架 ~~

w ...

係咩, 睇剩 3集詐咩, hee 我仲以為睇左3集tim
係呀, 我會偷睇架,

咁開始睇惡魔未呀
又要煲日劇又要煲惡魔, 你都好忙

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

小美, 我呢 d 好pro 嘅, 同一時間追住十幾套劇係經常發生, 冇咩問題喇 ~
啱啱睇完兩套日劇嘅 ending, 有 friend 約我去 dinner 我都推咗, 因為要專心煲劇, 仲有兩集日劇同兩集韓劇要睇, 睇晒呢堆嘢之後就會開套惡魔嚟煲, 因為想一氣呵成咁煲, 所以等睇晒 d 追緊嘅散集之後, 就會展開亡命煲劇大行動!可以一直煲到後日朝早 ~~

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-16 10:05 AM 發表
小美, 我呢 d 好pro 嘅, 同一時間追住十幾套劇係經常發生, 冇咩問題喇 ~
啱啱睇完兩套日劇嘅 ending, 有 friend 約我去 dinner 我都推咗, 因為要專心煲劇, 仲有兩集日劇同兩集韓劇要睇, 睇晒呢堆嘢之後就會開套 ...

Wakakakakaaa

你煲劇煲到著魔, 邊個約都唔去

我都係架, 我等齊晒先睇, 所以家下先睇 yylove

頂部

快速美言