遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 玩FF XII 玩都頭都爆
薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-9-6 01:20 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
玩FF XII 玩都頭都爆

好耐無留過言喇~~呢兩日玩FF XII 玩到第7章後篇~~玩到痴左線~~~唔知點解跟指示打死晒d隊長都過唔到關~~仲要唔係成日打到人~~~
玩都勁火~~唔知係唔係唔係正版既關係有bugs~~~好慘呀~~~ ><

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

小神     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 11831

精華 0
帖子 2634
積分 1386   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-9-12
來自 天堂
狀態 離線

好耐冇見la..
不過打機姐..
洗唔洗咁燥ar

頂部

Geai     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 13639

精華 0
帖子 1725
積分 5510   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-10-9

I bought it for months   still havent open it

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-9-6 08:30 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
wow....long time no c wor~

http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/459841.html
幫你搵左攻略...祝你早日爆機~

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-9-7 01:49 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 小神 於 2007-9-6 07:38 AM 發表
好耐冇見la..
不過打機姐..
洗唔洗咁燥ar

無燥~~不過唔知點解唔得者~~~咁玩左咁耐~~去到一半卡住左無得爆機~~梗係唔多順既~~

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-9-7 01:56 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 Geai 於 2007-9-6 08:46 AM 發表
I bought it for months   still havent open it

點解唔開

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-9-7 01:58 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2007-9-6 08:30 PM 發表
wow....long time no c wor~

http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/459841.html
幫你搵左攻略...祝你早日爆機~

thx呀~~但係個攻略咁複雜既~~我玩nds喎~~

頂部

Geai     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 13639

精華 0
帖子 1725
積分 5510   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-10-9

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2007-9-7 01:56 AM 發表

點解唔開

I will get hook on it once start playing  

not much free time lately

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-9-7 09:18 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2007-9-7 01:58 AM 發表

thx呀~~但係個攻略咁複雜既~~我玩nds喎~~

哈哈...原來係nds版...我以爲你玩緊ps2
http://www.gamefaqs.com/portable/ds/file/935614/48684 請笑納~

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-9-8 01:51 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2007-9-7 09:18 PM 發表

哈哈...原來係nds版...我以爲你玩緊ps2
http://www.gamefaqs.com/portable/ds/file/935614/48684 請笑納~

MISSION 7-4     >>>
<<< ? - The Skies of Lemures >>>
Winning Conditions : Defeat all enemy leaders!
Losing Conditions  : Your base crystal gets destroyed
>>> Everyone you vs here is flying type, so use ranged monsters for an
     advantage. Also water type monsters are useful
>>> All you have to do is to defend the summon gate on the platform you are
     on, since if that gets taken over, the mission is much more difficult
>>> Try not to get surrounded by groups of enemies that come, just defeat one
     group quickly and move in on the next group approaching
>>> If you get surrounded, use your Mist Knacks to clear out enemies
>>> Continue until all the enemy leaders are defeated
>>> MISSION CLEAR!

我就係係呢個stage~~但打既時候~~成日都見d野郁郁下~但又打唔到架喎~~~隔左陣~~又打到兩下~~又唔得咁~~~d對方隊長死晒~~我都仲要打怪獸~~~仲要打極都唔死~~又越踴越多~~
平時一個mission~可能要3個字~~呢個double上仲要fail~~
最弊係無啦啦d人郁得超慢兼唔係真係攻擊緊~(無論敵人/我方都係~~同有動作~~無實際攻擊~)所以我壞疑個game有問題

頂部

快速美言