遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月5日 (星期三) 又夠鐘開新POST 既吹水Post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

9月5日 (星期三) 又夠鐘開新POST 既吹水Post

唔覺唔覺又1 點, 點解有人咁得悶, 有人就做到死死下?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

唉 .... 無啦啦比人話 ....   有朋友係香港比電話我, 問我有關internet 速度的事, 咁佢公司本身都有IT, 話答佢話佢班IT比的答案, 唔係唯一, 但亦唔可以話佢地錯, 如果係你私人(屋企)絕對會幫手, 但今次係你公司, 我要收返錢! (因為己經係N咁多次私下幫佢公司) 唔通我做講係錯?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: egg, hahaa.. 警局??  點解呢?

聽講日本黑幫好惡, 知你地唔係日本人會趕你地走

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
woodstock: 蛋, 我覺得你有興趣 d 喎 ~~  

係有興趣見識下, 但我驚O架

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2007-9-4 12:32 發表
JQ, 好! 我會久唔久提提您。   呢個月我都係狂 plan 日本之旅! 無計﹐因為自己唔熟﹐又唔識日文。

即係仲係vacation mood 啦!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-5 01:17 AM 發表
唉 .... 無啦啦比人話 ....   有朋友係香港比電話我, 問我有關internet 速度的事, 咁佢公司本身都有IT, 話答佢話佢班IT比的答案, 唔係唯一, 但亦唔可以話佢地錯, 如果係你私人(屋企)絕對會幫手, 但今次係你公司, 我 ...

咁即係你個 friend 話你呀?咁若果真係幫佢公司, 話要收返錢都唔會太奇怪啫, 唔洗話你呱?

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
聽講日本黑幫好惡, 知你地唔係日本人會趕你地走

其實好少會咁嘅, 你估做戲咩?

QUOTE:
係有興趣見識下, 但我驚O架

驚?驚咩呀?驚比蛋嫂扭耳仔呀?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
咁即係你個 friend 話你呀

係呀, 比佢話我好唔幫佢, 樣樣都同佢講錢喎 .... 幫過幾次就算o架啦! 而且比返佢地IT自己諗咪算o羅!!

QUOTE:
其實好少會咁嘅, 你估做戲咩?

睇以前友禾出版d 書係咁講o麻 .....

QUOTE:
驚?驚咩呀?驚比蛋嫂扭耳仔呀?

佢唔會咁惡, 只係我細膽驚青o者!

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-5 01:15 AM 發表
唔覺唔覺又1 點, 點解有人咁得悶, 有人就做到死死下?

言下之意, 即係話我喇

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 小美 於 2007-9-4 13:49 發表
言下之意, 即係話我喇

邊有人咁話妳呀, 老闆娘!!