遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 9月1日 (星期六) 皮蛋瘦肉粥變及弟粥嘅吹水post
  Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-1 01:48 AM 發表
蛋, too late la, 我一見到佢咁, 就即時將我仲記得嘅 site 開晒出嚟再 bookmark 過, 所以可能 restore 又或者 restart 都冇用喇....

你咪笑囉, 你响 east coast 好安全嘅 ~ 我呢排因為又搬屋隻貓又病, 攰得 ...

咦??? 放料放料....點搞點隔黎 team????

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
唔好得罪女人, 尤其係女魔頭 ~~

為佢地無死得咁難睇而禱告 ...

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

haha, flora, 你幾時變得咁 8 架? 好長篇嘅, 總之佢地嗰邊好多嘢可以比我攞嚟講, 問題係我放唔放過佢地啫, 如果樣樣揸正嚟做, 佢地肯定好慘..... 啍!我依家咪算小懲大戒, 淨係要佢地補返晒呢兩個月啲單 (正式嗰 d).... 不過佢地都有排做, 今日仲要係 friday, hahahahahahahahaha................ 死未!

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-9-1 02:13 AM 發表
haha, flora, 你幾時變得咁 8 架? 好長篇嘅, 總之佢地嗰邊好多嘢可以比我攞嚟講, 問題係我放唔放過佢地啫, 如果樣樣揸正嚟做, 佢地肯定好慘..... 啍!我依家咪算小懲大戒, 淨係要佢地補返晒呢兩個月啲單 (正式嗰 d).... ...

哇~~~ 真係女魔頭

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

flora, 係呀, 所以改返個 title 提醒自己繼續做女魔頭 ~~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
今日仲要係 friday, hahahahahahahahaha................ 死未!

仲要係long weekend 添 ...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我都大鑊啦, 由6月開始, 我老細無理過我, 只係識得叫我停晒手上的野, 搞妥audit就得! 但今日問我返6月到依家的meeting minutes ... 邊度死出黎比佢呀 ...

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

蛋, 係呀, 佢地收到memo 肯定想自殺呀, hahahahahah.........

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我依家都想自殺呀!!

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-9-1 02:42 AM 發表
我都大鑊啦, 由6月開始, 我老細無理過我, 只係識得叫我停晒手上的野, 搞妥audit就得! 但今日問我返6月到依家的meeting minutes ... 邊度死出黎比佢呀 ...   ...

你助手.....

頂部

快速美言