遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 8月29日 (星期三) 我開既吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

係?  咁後來點解無買呢?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

最正係佢又有 web server﹐又可以 share photos/media.. 但又唔洗開住部腦..  搞到我心郁郁...

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

係喎﹐我個 friend有 魔王 套劇呀!  原來英文名就係 Devil。   佢有既係英文 subtitles﹐而佢諗住買套有中文字幕既 dvd 俾佢阿媽睇﹐咁我就可以借勒  ﹕)

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

因為啱啱先搬完屋, 成屋嘢有待處理...... 加埋貓貓好多嘢要搞, 冇時間整住.

咁咪好攞, 有個咁識貨嘅 friend, 中英文版都買齊, 勁呀!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

hihi 米奇!!
女殺手唔見o左, 唔通比"女魔頭"嚇走o左喎!

JQ: 咁敢收妳廣告費o丫, 我識寫個"死"o架!

事實上都唔需要買nas, 依家好多router都有埋usb, 都可以做到nas的功能! 我都心大心細, 但又好多機, 擔心比人話 .....

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

佢既英文版係  bt 既.. 同埋係網友翻譯﹐  所以唔知夠唔夠準。  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
woodstock: 因為啱啱先搬完屋, 成屋嘢有待處理......

我可以on-site 幫妳裝喎!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hi egg!  但而家 d NAS server 裡面有 Linux 架喎﹐可以獨立 run BT 唔洗靠部主機﹐除左 bt 外﹐仲內置埋 apache/php/mysql...等等﹐好似幾正咁播!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

米奇: 我發現一個有趣的情況:
        之前講過係chatroom 內smilies公仔第6版(即最新)有時會唔見o左, 原來當主題主頁己經display 第6頁, 就一定唔會出現第6 頁公仔, 要去轉返其他頁數, 再入返chatroom後, 第6頁就會出返! (希望你明我講緊咩)

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

慳電慳位又唔會過熱.. 對於 d 無 desktop 得部 laptop 既用家就最一流

頂部

快速美言