遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [求助] [狗狗] 狗女月經問題
  bighead921     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 3715

精華 0
帖子 25
積分 112   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-4

[狗狗] 狗女月經問題

帖子標題 狗女月經問題
寵物分類 狗狗

我隻松鼠狗女第1次m到.....

成兩個幾星期有多= =||暈

前幾日...無咁腫ge時候...
我發覺佢悶悶不樂......我呀媽出街見佢郁都吾郁..吾衝出門口....仲以為佢要瓜老襯

跟住我就引佢玩
擲波...撒擲公仔...(佢最鐘意玩)
不過都無反應
之後比佢咬幾咬個公仔先擲
佢一衝....嗚..嗚嗚..大叫
兩後腳不停桔下桔下....
直到抱起佢都不停嗚嗚叫...

我開頭諗係佢隻狗比野夾親
但發覺佢果度...流左d白色秥液出黎...

係咪d女人原因令到佢一直成隻死狗咁=.=

woodstock :
狗狗睇咗醫生未呀?如果已經睇咗, 醫生點講呀?
如果仲未, 就真係唔好再拖, 小動物嘅病情係一日千里,
睇醫生千祈要快, 唔係嘅話, 好易小事變大事架!

頂部

lastcoyote     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 5146

精華 0
帖子 48
積分 145   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-9
來自 狗竇
狀態 離線

發表於 2007-8-28 01:18 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 lastcoyote 為MSN好友 通過MSN和 lastcoyote 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!
即刻睇醫生!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

無理由會有白色野流出黎,兩個多星期應該差不多完,可能入面發炎,或者"子宮蓄膿"。

即刻睇!!!!! 唔好再拖!!!!!!

頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

係呀,起完水無理由會有白色分泌物
佢真是有可能發炎
快點睇醫生
就算真係無事都帶佢絕育喇

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

woodstock: RMK added - PID 128767 [ view ]

最後回覆日期: 2007-8-30 09:47 PM
  編輯帖子
快速美言