遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 7月12日 (星期四) 放假放到心散o既吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

7月12日 (星期四) 放假放到心散o既吹水post

放完假 .... 但無乜心機返工, 集中唔到精神 ... 大鑊!!

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

差唔多啦!準時返工就無問題架喇......

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-7-11 12:48 發表
no la, the one I am living now is going to let my sister and my brother in law to move in, and I will move to another house which a few blocks away from this house, both house are my parents propert ...

原來妳父母係大地主!

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-7-11 12:47 發表
差唔多啦!準時返工就無問題架喇......

有鬼用咩, n咁多樣野等我做 ..... 心散做得好慢, 但老細又係咁吹, 真係想打鑊佢呀!!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-7-12 01:01 AM 發表

原來妳父母係大地主!

有鬼用咩, n咁多樣野等我做 ..... 心散做得好慢, 但老細又係咁吹, 真係想打鑊佢呀!!

唔好咁講, 大咩地主.......investment ma, haha......

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-7-11 13:09 發表
唔好咁講, 大咩地主.......investment ma, haha......

睇怕我都要學下"主動"投資先得啦, 唔係有排都無發逹!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-7-12 01:20 AM 發表

睇怕我都要學下"主動"投資先得啦, 唔係有排都無發逹!

yes, you are right, if you don't do investment in Canada, never 發逹 ar !!!

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

阿蛋,準時返工即係扮下野咁囉...

JQ,你迷上左另一套劇?係唔係解左魔王咒呀?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-7-11 13:26 發表
yes, you are right, if you don't do investment in Canada, never 發逹 ar !!!

不過我唔識, 亦唔知見到stock report 就眼訓, 所以一路都無乜點教過stock, 除o左n年前的ati同nortel!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-7-11 13:37 發表

扮做野 ..... 唔得啦, 老細係咁吹我, 點扮喎!

最後編輯: ultraegg : 2007-7-12 01:43 AM
頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-7-12 01:37 AM 發表

not really.......but this one is very funny, make me feel happy lor ~~
魔王咒 is still there,  吳律師萬歲!and forever !!

頂部

快速美言