遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 7月10日 星期二 想睇野豬大改造GE POST
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-7-9 13:56 發表
我諗唔得喇...我同呢個鏡GE緣分已盡呀......

好一句緣盡!

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-7-10 01:56 AM 發表

我諗唔得喇...我同呢個鏡GE緣分已盡呀......

真係

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

阿旦, 係咪買左車呀

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 小美 於 2007-7-9 14:16 發表
阿旦, 係咪買左車呀

係呀, 買o左架suv, 月尾或8月頭有車............

真係財散人安樂o羅 .... 無晒錢 ....

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-7-10 02:24 AM 發表

係呀, 買o左架suv, 月尾或8月頭有車............

真係財散人安樂o羅 .... 無晒錢 ....

要訂車

咩車黎架, 我早排都買左架suv, 好在家下d油價跌番d, 唔係入油都入死

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 小美 於 2007-7-9 14:52 發表
要訂車
咩車黎架, 我早排都買左架suv, 好在家下d油價跌番d, 唔係入油都入死

2007 Mitsubishi Outlander XLS 4WD
http://ca.autos.yahoo.com/newcar ... /style_overview.php

係呀, 無貨喎!!
本來都係貪得意試下車, 點知 ...........

但都算surprise, 無諗過架車咁快. 不過pay in full .... 無晒錢!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-7-9 01:13 PM 發表

2007 Mitsubishi Outlander XLS 4WD
http://ca.autos.yahoo.com/newcar ... /style_overview.php

係呀, 無貨喎!!

但都算su ...

mitsubishi真係好咩?
佢架新lancer係平,但係嚇死人,個樣好衰
我覺得suv不如subaru好過啦,outback都ok。。。。

架新車係你定係蛋嫂架?

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-7-10 03:13 AM 發表

係呀, 無貨喎!!

但都算su ...

pay in full

你個有錢人吖

Mitsubishi d 車好唔好揸? 我揸黎揸去都係Honda 同 Toyota
咁你果邊d油價貴唔貴呀?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-9 15:30 發表
mitsubishi真係好咩?
佢架新lancer係平,但係嚇死人,個樣好衰
我覺得suv不如subaru好過啦,outback都ok。。。。
架新車係你定係蛋嫂架?

QUOTE:
原帖由 小美 於 2007-7-9 15:42 發表
pay in full
你個有錢人吖
Mitsubishi d 車好唔好揸? 我揸黎揸去都係Honda 同 Toyota
咁你果邊d油價貴唔貴呀?

Mitsubishi Lancer 係香港係飛仔車, 都跑得下! 樣衰唔衰就見人見志啦, 但發覺無論咩牌子都好, 全部都大架晒!! 而08 Lancer算唔太差, 比以前靚仔好多啦! 至於架車係邊個 ...... 由結婚O個日開始, 我的野係蛋嫂, 而蛋嫂的野係佢自己! 我只係負責比錢咁!!

Subaru 都好o架, 不過蛋嫂唔鐘意個名, 所以無諗過.
今次睇中Mitsubishi 都係貪佢係J車, 即係made in japen. J車真係正好多, 耐用好多o架!!

之前試過好幾架: Madza CX-7, Madaz CX-9, Volkswagen Touareg, Suzuki XL7, Acura
RDX, Audi Q7 & BMW X5. 除o左Q7之外, 全部都幾失望, 無想像中咁好/正/快, 反而部Mitsubishi 真係有驚喜, 各方面都算中上, 重好快下, 唔覺唔覺就過160KM, 應該幾好玩.

我以前都係揸HONDA, CIVIC, Accord, S2000 同 Prelude 都揸過, 最滿意係 Prelude, 可惜 ... 依家無得再揸 .... (雖然未有BB, 但2坐位車已經唔到我諗啦, 因為自己父母同外母都有可能要接載)

Toronto的油價 ... 平均CAD$1.10左右, 已經有無咩感覺啦, 唔係都唔會換suv啦!

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-7-9 02:45 PM 發表

Mitsubishi Lancer 係香港係飛仔車, 都跑得下! 樣衰唔衰就見人見志啦, 但發覺無論咩牌子都好, 全部都大架晒!! 而08 Lancer算唔太差, 比以前靚仔好多啦! 至於架車係邊個 ...... 由結婚O個日開始,  ...

哈哈,唔知點解,楂celica既人會唔喜歡prelude,我都係其中一個
架車楂左7年,都仲好好,我地係toyota family啦,淨係會買toyota
我架celica都係日本做,engine一流
不過無楂幾年啦,自從黎左edmonton
我都無帶埋架車上黎,留左0係calgary比屋企人楂
不過佢地就成日鬧,話兩門車唔方便,哈哈

你地未有b就買咁大架車?
我死都唔肯呀
出年讀完書就真係要買車啦
今次要再激0的,買2個位,一定會勁開心

之前架celica係auto,就咁就無左
如果當初買standard,一定無人會同我爭
因為成屋無人識楂standard
所以下一架車,一定要買standard啦!

頂部

快速美言