遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 7.1香港特別行政區回歸10周年吹水post
薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-7-1 03:31 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-1 03:21 PM 發表

佢地唔知有佢既存在?

係唔係返香港返得耐變成咁呀?

以前知~~而家唔知
我估唔關事~~只係無野既時候你見唔到~~有野發生就咩都係你錯

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2007-7-1 01:31 AM 發表

以前知~~而家唔知
我估唔關事~~只係無野既時候你見唔到~~有野發生就咩都係你錯

我諗佢都係想搵人懶
我個ex都係咁,有咩唔開心都唔出聲
無野0個時就大家好開心。。。 但係一有咩事就好大件事
最怕0個0的收收埋既人
大家有問題,一定要解決啦,發神經係無用

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-7-1 03:40 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-1 03:34 PM 發表

我諗佢都係想搵人懶
我個ex都係咁,有咩唔開心都唔出聲
無野0個時就大家好開心。。。 但係一有咩事就好大件事
最怕0個0的收收埋既人
大家有問題,一定要解決啦,發神經係無用

我估佢係你講果類
佢係你點叫都唔講野既~間唔中先講~連自己野都唔講~所以我都唔係好了解佢

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2007-7-1 01:40 AM 發表

我估佢係你講果類
佢係你點叫都唔講野既~間唔中先講~連自己野都唔講~所以我都唔係好了解佢

算啦,快0的收拾心情。。。等下一個好0的既!

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-7-1 03:55 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-1 03:50 PM 發表

算啦,快0的收拾心情。。。等下一個好0的既!

我估我都無再咁鐘意佢喇~~
起碼我你個半月都係喊過一次

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

Hi everyone, I just back home......my trip has finished !!!!!!
I got up at 6.00 am this morning and started to 翻山越嶺 for whole day,
then I got a call from my sis telling me that one of my cat didn't eat for 1 day,
not even a bite, and was crying 24 hours looking for me.......
what can I do??? the only thing was packing my stuff and went home lor
drive 6 hours and finally got home at around 1.00 am.......
tired like hell...... my cat started to eat when he saw me.......
and one more thing, my pen pal is not working suddenly, don't know why????
so I can't type in chinese..........:pn10:
POOR ME !!!!!!!!!!!

最後編輯: woodstock : 2007-7-1 04:36 PM

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-7-1 02:35 AM 發表
Hi everyone, I just back home......my trip has finished !!!!!!
I got up at 6.00 am this morning and started to 翻山越嶺 for whole day,
then I got a call from my sis telling me that on ...

咁大件事?
你個4日3夜trip又唔成功啦?
早0的訓啦,唔係你一定會病,咁挨法

頂部

牛丸     Rank: 3
青出藍 (牛柏葉)
性別 保密
UID 174

精華 0
帖子 1836
積分 256   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

發表於 2007-7-1 05:09 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 牛丸 為MSN好友 通過MSN和 牛丸 交談

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-7-1 04:35 PM 發表
then I got a call from my sis telling me that on ...

太慘了

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-1 04:56 PM 發表

咁大件事?
你個4日3夜trip又唔成功啦?
早0的訓啦,唔係你一定會病,咁挨法

yes.......I am feeling bad........

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 牛丸 於 2007-7-1 05:09 PM 發表

太慘了

yes, very 慘 !!!!!!

頂部

快速美言