遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 7.1香港特別行政區回歸10周年吹水post
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2007-7-1 12:11 AM 發表

芬姨同芬叔正式分手
仲要係好唔和平咁分手~~

發生咩事呀?

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2007-7-1 02:19 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-7-1 02:04 PM 發表

咩係xd呀?

xd=XD=大笑

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-7-1 02:39 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-1 02:19 PM 發表

發生咩事呀?

我都唔知咩事呀其實~~我返恆生前仲同佢ok~~但無啦啦佢應承我會係我第一日返工接我放工~後來無做到~當晚又無啦啦同我講唔再搵我好唔好~~就一路到前幾日無啦啦打黎~(都成個半月) 係無啦啦果隻~唔知點解無啦啦又打番黎~~我問做咩~佢又話~傾下計者~~ 之後到第二日~~又打黎~~有時又扮下可愛咁~~你係get唔到佢想點~~ 琴日又問係唔係唔鐘意我丫~~ (扮cute咁講) 我話~唔係~~佢又懶雀躍咁話~咁就好啦~~~ 又叫我同佢玩(online game)
但之後個電話又有少少語氣唔好~~咁我就諗喇~~喂~你唔係suppose打黎哄番我架咩~點解要我受你氣(雖然佢唔係話咩咁過份)
咁我咪唔出聲~~佢講多兩句~就cut我線~~
之後我息電話囉~~隔左陣先開番~~之後全日打左10幾20次電話黎~~我出部busy晒~~
其間我隔左一排先上個game度 (佢初頭約我2點~我4點先上~)我上左去一陣~佢就同我講~can you not log in to this ac anymore? 我問 why~ 佢話coz i think i play more than u do.. so i feel the ac is mine.. 我話~ok 佢cheap到話 then pls log off now..  我話~ok~ its only a game~ i dun realy care~ 之後就off左喇
之後都繼觸打黎~後來我check email~ 佢send黎話我如果見到你個妹會同佢講你個ac無玩~blah blah blah~ 我心諗~~個game真係咁重要咩~~好似無左個game會死咁~~
之後我就忍唔住email鬧佢~~話佢又唔搵野做~~淨係玩~~玩養到你食飯既~~下刪好多字~~

之後佢應番我話我而家先黎講道理~問我係唔係佢唔叫我比個ac~我永遠都唔同佢講d道理同reasons for break up(呢d仲要bold晒~擺明玩諷刺) 又話都會講既~~你有第二個果陣咪講囉~~仲叫我唔好作故仔~話咩佢無野做~又唔穩定呀咁~~咁又係~~話唔定你已經搵到個比到呢d野你既~~
又話你個email唔係批評我~~你無咁既資格
最後懶好咁話wish u have a good future~~仲要整笑樣~~
講到而家好似我欠佢咁~~同講到我鐘意佢係應份既~

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2007-7-1 12:39 AM 發表

我都唔知咩事呀其實~~我返恆生前仲同佢ok~~但無啦啦佢應承我會係我第一日返工接我放工~後來無做到~當晚又無啦啦同我講唔再搵我好唔好~~就一路到前幾日無啦啦打黎~(都成個半月) 係無啦啦果隻~唔知點解無啦啦又打 ...

咁既人都有,你都唔駛唔開心啦,無左咪算,好過佢既人真係大把
男人老狗咁小氣,個game咋麻,大不了開過個account都得啦,駛唔駛咁呀?
我覺得佢真係short short地,對你時好時壞,唔通你真係欠左佢咩。。。。
彩佢都傻啦,呢0的人真係餓死都唔抵可憐呀
(呀,我越打越慶啦)
都唔知係咩人,真係好short呀!

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

仲有呀,0的死男人就係咁
無野做,成日都要搞0的小動作,令到大家都唔開心佢先安落
轉過頭自己得返一個悶悶地,又會返黎撩下你,話晒自己做錯咁
好啦,如果你心軟原諒佢呢,佢又會話,"0個時唔係我扮衰仔tum你,你都無左我啦,blah blah blah。。。" 慢慢數你個人性格有咩令佢唔滿意
講到自己好偉大咁。。。
如果你咁都算啦,過多排佢又會搞0的野激都你死,你又話要分手
成個cycle咁

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-7-1 02:53 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-1 02:45 PM 發表

咁既人都有,你都唔駛唔開心啦,無左咪算,好過佢既人真係大把
男人老狗咁小氣,個game咋麻,大不了開過個account都得啦,駛唔駛咁呀?
我覺得佢真係short short地,對你時好時壞,唔通你真係欠左佢咩。。。。 ...

我都超爆嬲嚕~~又唔諗下自己實際付出左既多~~淨係諗自己~~~cheap到爆~~打機都同你計~~要計~~我呢7年比左你呀~~都有排計
要個ac咪拎去囉~~我渣住個ac又唔會收入多d~養唔到我食飯架喎
完全係低能仔啦~~諗住好心提你好快d搵野做~再拖你就越難搵(雖然我個語氣都係唔好~)點鬼知仲要比人屈
自從佢果句話唔再搵我~~我呢個半月真係喊都係喊過一次
我覺得自己tough左好多~~不過話到尾~點都會有d唔開心既~~但就唔會好似以前咁喊到不見天日~~

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-7-1 03:09 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-1 02:49 PM 發表
仲有呀,0的死男人就係咁
無野做,成日都要搞0的小動作,令到大家都唔開心佢先安落
轉過頭自己得返一個悶悶地,又會返黎撩下你,話晒自己做錯咁
好啦,如果你心軟原諒佢呢,佢又會話,"0個時唔係我扮衰仔 ...

咁佢又無試過話如果唔係我哄返你呀咁~~不過個cycle都類似

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

個account事件真係好有問題啦
咁大個人都為左0的無重要既野擔心,唔通你會溶左佢個account咩。。。。。
咁你爸媽同屋企人知唔知你地分開左呀?
我係唔明點解你過左7年先發現佢咁小家。。。

頂部

水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50

發表於 2007-7-1 03:18 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-7-1 03:15 PM 發表
個account事件真係好有問題啦
咁大個人都為左0的無重要既野擔心,唔通你會溶左佢個account咩。。。。。
咁你爸媽同屋企人知唔知你地分開左呀?
我係唔明點解你過左7年先發現佢咁小家。。。

btw~其實個ac係我架~不過佢會幫我玩咁囉~~
我都無同屋企人講過~~所以更好~唔洗交待
之前知佢小氣囉~但唔知會計成咁~~做男人做得咁婆媽~~

頂部

風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196

閱讀權限 60
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2007-7-1 01:18 AM 發表

btw~其實個ac係我架~不過佢會幫我玩咁囉~~
我都無同屋企人講過~~所以更好~唔洗交待
之前知佢小氣囉~但唔知會計成咁~~做男人做得咁婆媽~~

佢地唔知有佢既存在?

係唔係返香港返得耐變成咁呀?

頂部

快速美言