遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 流浮山男子鐵槌打傷太太
bbwai     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 117

精華 0
帖子 124
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-24

流浮山男子鐵槌打傷太太

流浮山輞井圍一名女子疑被丈夫用鐵槌襲擊,頭部受重傷,被送往屯門醫院救治,警方拘捕該名男子。

在下午約1時半,警方接獲該名56歲男子報案稱,指44歲的太太在輞井圍垃圾場附近一個庫倉受傷。警員到場後,發現該名女子頭部受重傷,將她送往屯門醫院,情況危殆。

警方表示,懷疑該對夫婦曾有爭執,男子用一個2磅重鐵槌,重擊妻子頭部天靈蓋。據悉兩夫婦感情出了問題,近期醞釀離婚。

你地覺唔覺e+d夫妻........有d咩唔岩就動力動槍甘(動手不在話下la)
2磅重鐵槌wor仲要打天靈蓋wor.......重唔死???????
其實離婚都唔洗甘睇唔開ar,梗係出現左問題先要離婚ga la
唔通你打個老婆........個老婆就會變反以前甘??
仲有呀,唔知係咪又係同社會風氣有關??????成日都見到d夫妻互"pat"新聞
有d仲好似死人ga tim.........前排又係有單甘ga
唔記得發生咩事!!!!個老公拎把菜刀"dir"個老婆塊面.....塊面爛哂

最後編輯: bbwai : 2006-6-29 09:48 AM

頂部

思域仔     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 男
UID 313

精華 0
帖子 59
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-29
來自 加拿大溫哥華
狀態 離線

發表於 2006-6-29 05:58 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 思域仔 為MSN好友 通過MSN和 思域仔 交談 Yahoo!
搞咩事呀
使唔使去到咁盡呀
依家d人係唔係壓力大

頂部

terrybear     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 42

精華 0
帖子 125
積分 742   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23

現在D人壓力大
原本小小事,都變成大大事
其實人與人之間,最重要係溝通。

頂部

快速美言