遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月18日 (星期一) 埋嚟睇、埋嚟揀嘅吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

6月18日 (星期一) 埋嚟睇、埋嚟揀嘅吹水post

哈哈, 咁嗌先多人埋嚟架嘛

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-6-18 05:26 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
=.=........大檸樂....中左計添~
入黎講聲:晚安~

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2007-6-18 05:26 AM 發表
=.=........大檸樂....中左計添~
入黎講聲:晚安~

哈哈, 1條水魚游咗埋嚟, 睇下一陣仲有冇人中計先

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

埋嚟睇、埋嚟揀 ...  中左計 ...   

woodstock :
haha........兩條水魚!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

2 days me didn't go back home ...  work and sleep at hotel

worked from 7am - 4pm in housekeeping ...  then helped the banquet from 4pm - 1am on friday ...  saturday i worked from 730am - 4pm in housekeeping ... then helped the banquet from 4pm - 1230am ...  then sunday (today) worked from 10am - 730pm ...

just back home

banquet manager asked me if i can help him again on next sat.

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-6-18 08:23 AM 發表
2 days me didn't go back home ...  work and sleep at hotel

worked from 7am - 4pm in housekeeping ...  then helped the banquet from 4pm - 1am on friday ...  saturday i worked from 730am - 4pm in  ...

嘩.... 一日工作十八小時, 連續兩日之後又再工作八小時 ..... 鐵人耐力賽都係咁上下咋......
MT, 你聽日仲洗唔洗返工?若果 day off, 真係要响屋企大昏迷先得喇 ~~~~~~~
我聽到都見攰, 唔好話真係叫我做, 你公司請着你真係執到呀!

banquet 嗰邊冇人咩?好多人結婚呀?

最後編輯: woodstock : 2007-6-18 08:57 AM

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-18 08:54 AM 發表

嘩.... 一日工作十八小時, 連續兩日之後又再工作八小時 ..... 鐵人耐力賽都係咁上下咋......
MT, 你聽日仲洗唔洗返工?若果 day off, 真係要响屋企大昏迷先得喇 ~~~~~~~
我聽到都見攰, 唔好話真 ...

聽日要返工呀 …   朝九晚五啦 ~~     攰o架 …   但係出糧會多 d 錢 …   hehe ...   大少爺星期五 nite 打電話叫我推 jor 星期六 …  話太辛苦驚我捱唔住 …  <-- 佢心痛我太辛苦 …      我又冇推 …  又捱得住 wor …  

Banquet 呢個 weekend 真係好好好忙 …   all wedding lar ...

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-6-18 09:08 AM 發表

聽日要返工呀 …   朝九晚五啦 ~~     攰o架 …   但係出糧會多 d 錢 …   hehe ...   大少爺星期五 nite 打電話叫我推 jor 星期六 …  話太辛苦驚我捱唔住 …  <-- 佢心痛我太辛苦 …      我又冇 ...

咁你早 d 休息喇, 唔好恃住後生唔會捱病, 小心身體啊.

都唔明 d 人點解咁鐘意响 6月結婚 ......

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-18 09:15 AM 發表

咁你早 d 休息喇, 唔好恃住後生唔會捱病, 小心身體啊.

都唔明 d 人點解咁鐘意响 6月結婚 ......

我知道 ....  係 lee 個禮拜啫 ...  又唔係成日 ...

尋日可能係好日 ...  我大少爺尋日都去 jor 飲 ...  佢個 friend 結婚 ~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-6-18 10:59 AM 發表

我知道 ....  係 lee 個禮拜啫 ...  又唔係成日 ...

尋日可能係好日 ...  我大少爺尋日都去 jor 飲 ...  佢個 friend 結婚 ~

嘩, 你仲未訓呀?

6月真係好多人結婚, 個個 weekend 都有得飲, 我例牌全部唔去, 淨係送禮 or 做人情,
今個 6月大出血呀 .......... (((

頂部

快速美言