遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月15日(星期五)好開心ge比比開ge吹水post~~~~~~~~
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-6-15 10:27 AM 發表

原來係咁

我好多地方都未去過呀
年年都係香港都好悶啦。。。
不過無得揀

點解唔去吓第二度呀?年年返香港唔悶咩?
不過我以前都一年返一次香港, 因為父母都喺嗰度,
但其他 break 就去第二度囉,
我一年去好多次旅行架 (以前), 所以當年阿 Leslie 嘅名句"冇腳嘅雀仔",
我 d friend 都用嚟咁叫我, haha...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-14 16:45 發表
阿蛋, 你係咪聽日觀完禮之後再返工, 然後放□工再去飲呀?
如果係, 我幫你祈定禱, 我驚你飲飲□暴斃呀 .....

我老細真係想我咁o架, 不過我會比老婆殺死咋!
呢度講完就算, 我己都想時間上都夾到, 真係好多野做, 依家都做緊公司野!! >

不過我勁唔開心, 佢細佬借我結婚時花車用的裝飾, 點知 ...... 整壞(broken ....) !! (((

fxxk ....... >>:(>:(>:(

又唔自己買!! 真係想打鑊9999.99千足純金過佢呀!! >:(>:(>:(
唔講啦, 做返公司野先, 再講真係忍唔到手!! 唔想比人話我小氣呀!! >:(
但真以小氣喎, 自己結婚咁有紀念性!! fxxk ........................ >:(>:(>:(

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-15 11:11 AM 發表

我老細真係想我咁o架, 不過我會比老婆殺死咋!
呢度講完就算, 我己都想時間上都夾到, 真係好多野做, 依家都做緊公司野!! >

不過我勁唔開心, 佢細佬借我結婚時花車用的裝飾, 點知 ...... 整 ...

嘩....呢個鐘數都仲未訓, 聽講你要4.00 am 起身 wor .....
祝你好運喇~~

點解咁唔小心架, 通常借人嘢都會就住就住 ..... 算啦, 雖然 broken, 但都仲有返個屍骸,
都仲可以 keep 返, 好過渣都冇, 睇開 d 啦.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-15 00:23 發表
嘩....呢個鐘數都仲未訓, 聽講你要4.00 am 起身 wor .....
祝你好運喇~~
點解咁唔小心架, 通常借人□都會就住就住 ..... 算啦, 雖然 broken, 但都仲有返個屍骸,
都仲可以 keep 返, 好過渣都冇, 睇 ...

屍骸..... 我比條屍骸佢做裝飾o丫!! >>>
唔借又話我對個舅仔唔好, 借我一早都知佑出事o架啦! 真係好氣頂, 係佢自己細佬就唔出聲!! 真係"跳"完再耷佢呀!! >>>:(>:(

佢只係會就住自己架死人車o架o者!!

我勁唔高興呀!! >:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
但又無得發出黎!! 依家真係頂到我跳下跳下!!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-15 12:32 PM 發表

屍骸..... 我比條屍骸佢做裝飾o丫!! >>>
唔借又話我對個舅仔唔好, 借我一早都知佑出事o架啦! 真係好氣頂, 係佢自己細佬就唔出聲!! 真係"跳"完再耷佢呀!! >>>:(> ...

呵呵......你呢排真係好躁喎, 唔好跳喇, 快 d 去訓啦, 唔係你聽日就真係成條屍骸咁喇

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

我都係成日借野比人,一拎返黎一係就花晒,一係就壞左.....

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-6-15 08:48 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
星期五晚......8:48pm...發死發啊~!

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2007-6-15 08:48 PM 發表
星期五晚......8:48pm...發死發啊~!

一上嚟就見到你死死聲 .....

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-6-15 08:59 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-15 08:53 PM 發表

想引d人入黎姐~

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-15 08:53 PM 發表

唔係喎!發死係好野黎個喎......

頂部

快速美言