遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月12日(星期二)好天左半日又落雨ge吹水post~~~~~~
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2007-6-12 08:42 PM 發表
希望大家身體健康&開開心心~

大家咁話啦~~

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-11 23:30 發表
得一個舅仔咁就算啦, 我當年都係咁諗, 一次□, 當 OT 囉 .......

呢個OT ...   真係想唔開呀! 邊有人結□結到煩到咁多人o架!! 當然我結□都算早啦, 但都只係朝早10點o者, 大家都重可以訓晏少少!

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2007-6-12 00:49 發表
其實比老細鬧我都試得多,最緊要第一時間認同佢先,等佢講完、鬧完,先同佢講,其實我ge諗法係咁......
咁樣,雙方都會好過d。

我老細又唔會鬧呀, 只係比隻蕉你, 又或者搬你上神台咋!

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2007-6-12 08:42 發表
希望大家身體健康&開開心心~

今日我call in sick, 但都重要做公司野, 問你死未!? ( 所以都唔可以話係開心o羅!

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

阿蛋, 你終於都要 call in sick ....... 雖然都仲要做公司嘢, 但話晒响屋企做, 點都舒服好多.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-12 09:21 發表
阿蛋, 你終於都要 call in sick ....... 雖然都仲要做公司□, 但話晒□屋企做, 點都舒服好多.

係呀, 可以集中精神做, 唔似係公司咁, 失驚無神有人你!

唔傾啦, 快快手做完可以休息一下, ttyl

最後編輯: ultraegg : 2007-6-12 09:39 PM
頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-12 09:37 PM 發表

係呀, 可以集中精神做, 唔似係公司咁, 失驚無神有人你!

唔傾啦, 快快手做完可以休息一下, ttyl

咁你加油啦, 我都要睇埋 d 資料等陣又開會喇.....

頂部

快速美言