遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月12日(星期二)好天左半日又落雨ge吹水post~~~~~~
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-11 14:40 發表
你呢 d 咪叫快樂不知時日過囉, 當你要日日做到冇停手嘅時候, 5日......真係死咗都未到呀.......((

日日做到無停手都唔係太大問題, 重要加埋比人搬上台時先死得! 唔需要等5日, 第1日已經想死啦!! >
今日又因為我老細而間接比o個人個department的manager串! > 頂 .............

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-12 04:17 AM 發表

係我老細都唔會啋佢啦! 係我舅仔 ... 唉 .... no choice!! >

都傻傻地o既, 走去租個咁o既場, 講到明8:30am 前要清場還返比人, 咁都去租!

哦, 舅仔即係細佬, 咁冇計啦, 同我個 case 一樣, 半夜起身陪阿妹上頭, 4點就開始 set 頭化妝....唉!
呢 d 情況走唔甩架喇, 好彩我得一個妹咁大把, 多幾個就慘喇, 咁你有幾多個舅仔吖?

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-12 04:19 AM 發表

日日做到無停手都唔係太大問題, 重要加埋比人搬上台時先死得! 唔需要等5日, 第1日已經想死啦!! >
今日又因為我老細而間接比o個人個department的manager串! > 頂 .............

阿蛋, 唔係想死, 係直頭死咗呀........仲有, 你好嬲呀?做咩講粗口......

最後編輯: woodstock : 2007-6-12 05:48 AM

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-12 05:40 AM 發表

哦, 舅仔即係細佬, 咁冇計啦, 同我個 case 一樣, 半夜起身陪阿妹上頭, 4點就開始 set 頭化妝....唉!
呢 d 情況走唔甩架喇, 好彩我得一個妹咁大把, 多幾個就慘喇, 咁你有幾多個舅仔吖?

阿 ...

bad word is not allowed ...   

what's wrong ....

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-6-12 08:21 AM 發表

bad word is not allowed ...   

what's wrong ....

咁洗唔洗 suspend 阿蛋發言呀?

你最近點呀?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-11 17:40 發表
呢 d 情況走唔甩架喇, 好彩我得一個妹咁大把, 多幾個就慘喇, 咁你有幾多個舅仔□?
阿 ...

好彩得一個咁多, 多幾個反面都似!!

o個個字都算粗口? 以為已現時的準去計唔算係咋! sorry!!

我當然嬲啦, 唔係我老細比隻蕉我, 駛鬼比人串咩!!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-6-12 08:41 AM 發表

咁洗唔洗 suspend 阿蛋發言呀?

你最近點呀?

haha ...  we give him a chance lar ...   he helped me a lot on computer problem ...      

i am doing ok ...   have been very BUSY ...  really BUSY ...   back home too tired doesn't even wanna move ...  that's why no time to come here chat chat ....     good that this week i got 3 daysoff ...  hehe ...   so happy ~

what about u guys ????

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-6-12 10:36 AM 發表

haha ...  we give him a chance lar ...   he helped me a lot on computer problem ...      

i am doing ok ...   have been very BUSY ...  really BUSY ...   back home too tired doe ...

阿蛋咪做到死死吓囉, 我呢排都幾忙, 公司多嘢做, 冇以前咁"歎" lu~~ 又有 d 作病咁 lor .......

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-12 10:03 AM 發表

好彩得一個咁多, 多幾個反面都似!!

o個個字都算粗口? 以為已現時的準去計唔算係咋! sorry!!

我當然嬲啦, 唔係我老細比隻蕉我, 駛鬼比人串咩!!

睇開 d 啦, 老細永遠是對的吖嘛, 節哀順變啦. (鬼叫你升咗上神枱咩)

你平時係斯文人嚟架嘛, 突然見到嗰個字......... 不過响我個準則度, 呢個字算係粗口囉.

得一個舅仔咁就算啦, 我當年都係咁諗, 一次啫, 當 OT 囉 .......

好嘢~~~夠鐘開飯, dinner time, bye~~

最後編輯: woodstock : 2007-6-12 11:33 AM

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

其實比老細鬧我都試得多,最緊要第一時間認同佢先,等佢講完、鬧完,先同佢講,其實我ge諗法係咁......

咁樣,雙方都會好過d。

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2007-6-12 08:42 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
希望大家身體健康&開開心心~

頂部

快速美言