遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月31日 (星期四) 日日做到無停手O既吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

大家好o麻?

繼續忙碌 .........

JQ講到返工係一件苦事! 莫非己經搵夠可以退休??

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-6-1 12:43 AM 發表

高高層今日要返工 ...   OK lar ...  返多一日又 weekend ...   

我聽日唔會返喇, 有其他嘢做, 淨係返今日咋.
唔好叫我高高層啦, 我唔係啊. (

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-1 12:50 AM 發表
大家好o麻?

搵夠?梗係唔係啦, 返工唔係苦事唔通係樂事呀?
莫非你好鐘意返工乎?

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-1 12:50 AM 發表
大家好o麻?

我 OK 啦 ...   今晩去 pharmacy 啦 ...   no more midland ...   lolz ...

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-31 12:52 發表
我聽日唔會返喇, 有其他嘢做, 淨係返今日咋.
唔好叫我高高層啦, 我唔係啊. (

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-31 12:55 發表
搵夠?梗係唔係啦, 返工唔係苦事唔通係樂事呀?
莫非你好鐘意返工乎?

"高高層"只係名黎o者, 無乜意思, 但做到好似妳咁, 鐘意返又得唔返又得, 老細又唔敢出聲, 都算係咁啦! 我都唔知幾希望有日好似妳咁!

返工當然唔係樂事啦, 但有人工喎!! 鬼叫我窮咩! (

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-31 13:04 發表
我 OK 啦 ...   今晩去 pharmacy 啦 ...   no more midland ...   lolz ...

今日落雨喎, 搬晒未呀?

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-1 01:14 AM 發表

"高高層"只係名黎o者, 無乜意思, 但做到好似妳咁, 鐘意返又得唔返又得, 老細又唔敢出聲, 都算係咁啦! 我都唔知幾希望有日好似妳咁!

返工當然唔係樂事啦, 但有人工喎!! 鬼叫我窮咩! (

...

仲有床 and computer ...    (        希望落雨 not too heavy lar ...   i just need one hour to move   ...   天公造美 pls ...  

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-31 13:20 發表
仲有床 and computer ...    (        希望落雨 not too heavy lar ...   i just need one hour to move   ...   天公造美 pls ...  

我呢邊已經落緊雷兩啦, 祝妳好運!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-1 01:23 AM 發表

我呢邊已經落緊雷兩啦, 祝妳好運!

i know it's not gonna be heavy in evening ...  i saw the forecast ...  just hope at around 430pm it will stop for a while ...   

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-31 13:28 發表
i know it's not gonna be heavy in evening ...  i saw the forecast ...  just hope at around 430pm it will stop for a while ...   

哈 .... 落完雨出太陽喎!!

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-6-1 01:53 AM 發表

哈 .... 落完雨出太陽喎!!

haha ...   天公造美 ...   幫助善良的小女子 ...     

頂部

快速美言