遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月29日 (星期二) 唔知開咩做標題好o既吹水post
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-29 11:21 AM 發表

哈哈 ...   小女子冇咁多時間煲劇 .....  一日 around 二個鐘唔算煲劇 ...     also 見到 JQ 睇魔王睇得咁 down ....   dl jor 都已經唔想睇 lar ....

我好英文人 ka ...    而家追緊 Prison Break ...    ...

繼續複雜嘅心情.......睇啦......好好睇, 唔睇絕對係你嘅損失.........唔好睇喇.......如果你覺得好睇, 就算冇我咁嚴重, 睇到尾都唔會高興得去邊架喇, 但真係好好睇..........唉...........
prison break 我都有追, 不過對男主角冇咩 feel..........我老喇..........

最後編輯: woodstock : 2007-5-29 11:29 AM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-28 23:22 發表
蛋蛋好 ...  

MT .....

呢排又靜返啦

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-29 11:27 AM 發表

繼續複雜嘅心情.......睇啦......好好睇, 唔睇絕對係你嘅損失.........唔好睇喇.......如果你覺得好睇, 就算冇我咁嚴重, 睇到尾都唔會高興得去邊架喇..........唉...........
prison break 我都 ...

lolz ...   唔好玩 lar ....    我 dled Prison Break season 1 & 2  ...    睇 jor 幾集 ja ...    好好睇 wor ....

魔王比你講到咁 ...   都唔知睇 ng 睇好 ...   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-28 23:27 發表
繼續複雜□心情.......睇啦......好好睇, 唔睇絕對係你□損失.........唔好睇喇.......如果你覺得好睇, 就算冇我咁嚴重, 睇到尾都唔會高興得去邊架喇, 但真係好好睇..........唉...........
pri ...

又睇又唔睇, 開始語無倫次 .... 擔心妳喎!! 睇劇都咁大反應?

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-29 11:15 AM 發表
發生咩事? 咁多個鐘一個人都無o既?

我有時不時路過, 冇講嘢之嘛.........

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-29 11:31 AM 發表

又睇又唔睇, 開始語無倫次 .... 擔心妳喎!! 睇劇都咁大反應?

唔係語無倫次, 係唔知叫佢睇好定唔睇好啫

最後編輯: woodstock : 2007-5-29 11:34 AM

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-29 11:27 AM 發表

MT .....

呢排又靜返啦

Wed. 要搬去 Pharmacy and Steeles 啦 ...    好多o野要 pack ...   

i need mini-van ....   

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-29 11:32 AM 發表

Wed. 要搬去 Pharmacy and Steeles 啦 ...    好多o野要 pack ...   

唔係搵搬屋公司咩?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-28 23:32 發表

我無呀, 我架唔係mini-van

租啦, 可以租半日, 唔太貴! 而且 ... 有傢俬的話, mini-van 一定唔夠, 租架貨van啦, 都係$60

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-29 11:35 AM 發表

租啦, 可以租半日, 唔太貴! 而且 ... 有傢俬的話, mini-van 一定唔夠, 租架貨van啦, 都係$60

貨van 自己揸掂唔掂架?

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-29 11:35 AM 發表

大少爺唔想租 ar ...    我酒店同事有 van ...   since last week 佢話會幫我 ...     i just need the van to move mattress from hotel to my new place ...   2 blocks away ...  好近 ja ...  佢放 jor 我兩次飛機 ...   我冇傢俬 ...   有幾個箱 ...

頂部

快速美言