遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 5月15日 (星期二) 無乜心機返工, o係公司遊遊下嘅吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

咁多位大大好 ...   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 woodstock 於 2007-5-14 17:03 發表
我請你?邊請得起呀?咪講笑啦!

妳得o既!!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-14 18:24 發表
咁多位大大好 ...   

hihi MT, 做乜用呢個名稱? 又令我諗返起嘈嘈之前個POST!

嘈嘈: 我睇返屋企個VACUUM MODEL啦, 妳參考一下啦, 真係好好用!

Samsung: easy1300 http://www.samsungvacuums.ca/detail.php?vac=5913r

Miele: s4580 http://www.miele.ca/miele/canada/vacuums/vac_s4_tech.asp

話時話, 依家開始要吸塵, bye

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-15 06:30 AM 發表

hihi MT, 做乜用呢個名稱? 又令我諗返起嘈嘈之前個POST!

嘈嘈: 我睇返屋企個VACUUM MODEL啦, 妳參考一下啦, 真係好好用!

Samsung: easy1300 http://www.samsungvacuums.ca/detail.php?vac=5913r

Mi ...

我 arm arm 收工 back home ja ...  攰死我 ...

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-14 04:30 PM 發表

Mi ...

兩部個吸都無"chaak"窩。。。
samsung咁細部,得唔得架?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 MT 於 2007-5-14 18:34 發表
我 arm arm 收工 back home ja ...  □死我 ...

係喎, 妳之前講過今日會勁忙, 咁快d叫大少黎同妳"馬殺雞"啦!!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ah_cho 於 2007-5-14 18:58 發表
兩部個吸都無"chaak"窩。。。
samsung咁細部,得唔得架?

有o架, 可以換唔同頭添!

samsung都可以o架, 但carpet就可能差少少! 我用部samsung吸hardwood, miele吸carpet!!

依家吸完個廳, 再吸其他地方, ttyl

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-14 05:11 PM 發表

有o架, 可以換唔同頭添!

samsung都可以o架, 但carpet就可能差少少! 我用部samsung吸hardwood, miele吸carpet!!

依家吸完個廳, 再吸其他地方, ttyl

hardwood咋?咁一定唔得啦
我阿爸部kenmore都好正
成張carpet可以吸到stick住左

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-15 07:09 AM 發表

係喎, 妳之前講過今日會勁忙, 咁快d叫大少黎同妳"馬殺雞"啦!!

激死我啦 ...   人地 arm arm 收工 ...    返工返到腳軟 ...    佢打電話o黎問我 pack 好箱未 ....   我話好攰 ...   not today ...  佢 YELL at 我呀 ...    頭先 hanged up jor ...   >

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2007-5-15 06:27 AM 發表

妳得o既!!

真係咪玩啦, 去邊度搬張神枱嚟擺返你上去供奉呀?

頂部

快速美言